Annoncørbetalt indhold

Lad nu børnene… få glæde af et sikkert abonnement

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når børnene skal have deres første mobiltelefoner, er det en stor dag. De har længe plaget om at få en telefon, og endelig er dagen kommet! Udover de åbenlyse fordele for børnene, giver det også forældrene mulighed for at få fat på barnet på alle tidspunkter af døgnet. Børnene er dog, med rette, ikke klar over alle de beslutninger der ligger bag at skaffe dem en telefon. Udover de åbenlyse spørgsmål som alle forældre kæmper med, er det ofte følgende spørgsmål der presser sig på:

  • Er mine børn klar til en mobiltelefon?
  • Kan hele familiens abonnement samles i samme teleselskab?
  • Hvilket netværk er bedst? så jeg uanset lokation kan få fat på mit barn? 
  • Kan jeg begrænse adgangen til farligt indhold på mit barns telefon?
  • Kan jeg begrænse hvilket indhold, mit barn kan bruge penge på via deres telefon?

Med alle de spørgsmål der skal besvares, kan det virke som en uoverskuelig opgave at børnene skal have en telefon. Der skal nemlig koordineres en masse,når dit barn skal have sit eget mobilabonnement. For skal hele familien have en samlet pakke? Eller giver det mere mening at have individuelle abonnement?? Udover disse overvejelser er det værd at undersøge hvilke behov dit barn har i forhold til sit mobilbrug:

  • Hvor mange timer forventer jeg, at mit barn kommer til at bruge på deres telefon? 
  • Hvor meget kommer de ca. til at tale i telefon? 
  • Hvor meget data kommer de ca til at bruge månedligt?

For at gøre det nemmere er det altid en god ide besøge de forskellige teleselskabers hjemmeside, for at undersøge hvordan de kan skræddersy et abonnement der passer til hele jeres familie. Et tip er at ringe teleselskaberne op, nogle selskaber er nemlig mere tilbøjelige til at lave specielle aftaler som i sidste ende kan betyde i sparer penge.

Mobilabonnement til børn

Når børn får deres egen telefon med adgang til internettet, er det altid med en vis bekymring fra forældrenes side. For der findes en hel masse hjemmesider der på ingen måde er egnet for børn, og det er derfor vigtigt at begrænse deres adgang til internettet. Mange teleselskaber tilbyder forskellige løsninger for at hjælpe forældre, med at kontrollere deres børns internet adgang. Det er altid en god ide at ringe de forskellige teleselskaber op, eller besøge deres hjemmesider for at undersøge hvilke løsninger de tilbyder. Med et mobilabonnement fra Duka er det muligt at tilpasse indholdet, så børnene bliver skånet for det skadelige indhold når de browser på nettet. Læs mere her. Det er også muligt at børnene får udeladt nummer, der betyder at deres nummer ikke kan findes på nettet - dermed undgår de uønsket opkald.

Duka priser

Duka er for 2 år i træk blevet kåret af forbrugerrådet Tænk, for at have det bedste abonnement. Udover de billige priser, får børnene også Danmarks bedste netværk. Det betyder at uanset hvor dine børn befinder sig, er det muligt at komme i kontakt med dem. Duka tilbyder også muligheden for at tilpasse det indhold børnene bliver præsenteret for, så dine børn trygt og sikkert kan bruge deres mobiler. Med Duka får du børneabonnementer der giver mening.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.