Annoncørbetalt indhold

Kosmetiske behandlinger i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Populariteten af plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger stiger fortsat på verdensplan. Det hører ikke længere kun til i USA, for de kendte eller de velhavende. Det er nu muligt for alle at få foretaget kosmetiske behandlinger til en pris, der er til at betale. Det er derfor også et hit i Danmark både hos kvinder og mænd. I denne artikel kan du læse om, hvordan du får et sundt og naturligt resultat.


De bedste betingelser for at vælge rigtigt


Det, at udsmykke sig selv, er noget, vi mennesker altid har gjort, og derfor kan vi også tale åbent om det. I Danmark er markedet for kosmetiske behandlinger gennemskueligt, så alle kan finde de bedste mulige betingelser for at vælge sikkert og rigtigt. Æstetik er en essentiel værdi, som danske klinikker stræber efter. Du vil opleve, at klinikker bruger æstetik under rådgivning af behandlinger, således resultatet bliver helstøbt.


Kosmetiske behandlinger er et håndværk


Kosmetiske behandlinger burde opfattes som et håndværk. Et håndværk man skal have respekt for. Det er altafgørende for resultatet, at behandlinger kun overlades til erfarne og dygtige behandlere. Man ser ofte i pressen resultater af kosmetiske behandlinger fra ind- og udland med personer, som er endt med “fiskemund”, “andenæb” eller “kokosnød”. Det afspejler udelukkende ringe udført håndværk, som er overdrevne behandlinger med dårlig æstetisk sans.

Vælg en klinik med erfarne behandlere


Når du skal vælge en klinik, er det naturligvis essentielt, at du finder en behandler, som du føler dig tryg ved. Behandleren skal dog også have et skarpt og erfarent blik med øje for, hvordan man bedst muligt kan fremhæve dine smukke træk og bevare din mimik. Derfor skal du sørge for at finde en klinik med behandlere, som har gennemført et utal af træninger og behandlinger, så de ved præcist, hvordan de skaber et smukt og naturligt resultat. Hos en af Danmarks førende klinikker, N’AGE, finder du erfarne behandlere med speciale i æstetik.

I Danmark skal du ikke frygte at gå til behandlere, idet de skal udføre kosmetologiske behandlinger efter lovgivningen. Det forpligter at have en kosmetisk klinik i Danmark, hvor vi har en høj standard for sikkerheden. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med alle danske behandlere og klinikker, som er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed.


Formålet med et tilsyn er at kontrollere, om de grundlæggende krav, beskrevet i den gældende lovgivning, overholdes. Du kan finde bekendtgørelsen for kosmetiske behandlinger på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.