Annoncørbetalt indhold

Kom ud af hashmisbruget med hjælp fra et misbrugscenter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hash og pot er blandt de stoffer, som længe har været til diskussion i Danmark. Et bredt segment af befolkningen ønsker de cannabis holdige substanser legaliseret ud fra en betragtning om at de ikke er farlige – måske endda snarere gavnlige – for helbredet.

Mange mennesker anvender cannabis produkter rekreativt, det vil sige på samme måde som alkohol, og en del bruger hash eller pot i forbindelse med smertelindring eller som selvmedicinering ved angst eller ADHD. Men lige som så mange andre euforiserende eller psykoaktive stoffer, er hash og marijuana stærkt vanedannende.

Det stof som gør en hashryger ”høj”, kaldes THC, og findes i varierende mængder i hash og pot. Den euforiserende effekt giver en følelse af afslappethed og velbehag, og for nogle også et højt humør og en følelse af livsglæde. Men når man kommer ned efter et trip, kan det godt være hårdt at ramme jorden igen.

Det kan være fristende at ty til piben eller jointen som trøst, ganske som når en alkoholiker griber ud efter flasken når abstinenserne begynder at melde sig på banen. Derfor havner flere og flere danskere i et decideret hashmisbrug, som kan være endog særdeles vanskeligt at komme ud af. Og derfor udgør hash et stigende problem her til lands.

Hvad gør jeg hvis jeg er blevet afhængig af at ryge hash?

Er du en af de mange danskere, som er ”faldet i gryden” og har udviklet et afhængigheds betinget misbrug af hash eller pot, er det en god idé at søge hjælp til afvænning. Det er nemlig så langt fra sikkert at du vil have succes med dette projekt, hvis du kaster dig ud i det på egen hånd.

Nærer du et oprigtigt ønske om at lægge røgen på hylden for bestandig, bør du opsøge et behandlingscenter som har erfaring med hash afvænning. Her vil du nemlig kunne få den helt rigtige hjælp til at slippe af med denne farlige, usunde og på alle måder dårlige vane, som på længere sigt kan koste dig såvel dit eksistensgrundlag som dit helbred og i sidste ende dig selv.

Hvor kan jeg gå i behandling mod hashmisbrug?

Hvis du ønsker en professionel behandling med varige resultater, kan du med stor fordel tage kontakt til det danske misbrugscenter A Misbrugsbehandling. Hos A Misbrugsbehandling kan du være sikker på at få et behandlings forløb som giver varige resultater. Læs mere om behandling af hashmisbrug på hjemmesiden amisbrugsbehandling.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.