Annoncørbetalt indhold

Klar de lavpraktiske opgaver med det rette kontorudstyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kontorudstyr er alt det grej, du har til at ligge rundt omkring på skrivebordene, der bruges til at løse en masse lavpraktiske opgaver. Det er ikke essentielt for virksomhedens drift på samme måde som firmaets computere, der er nødvendige for at kunne håndtere ordrer og kommunikere internt (i de situationer hvor en DECT-telefon ikke er optimal). Men derfor er kontorudstyr stadigvæk ret vigtigt.

Her kan du læse om kontorudstyr, som dit kontor ikke bør være foruden.

En projektor og et lærred er ikke altid den optimale løsning

Lad os starte med at se på tavler som et eksempel. Til præsentationer kan du sagtens nøjes med en projektor i loftet og et lærred på væggen. Men der er et par situationer, hvor det er bedre fx at stå med et whiteboard med penne til eller en flipover, hvor du skriver på store papirark, som du bare kan rive af. Brainstorming er markant sjovere, når alle kan gå op og skrive på samme tavle samtidig.

Gør de fysiske dokumenter mere medgørlige med kontorudstyr

Andet kontorudstyr kunne være ting som hulle- og hæftemaskiner, der kan gøre fysiske dokumenter meget mere medgørlige. Til dokumenter med huller ude i siden skal du selvfølgelig have ringbind af en art, du kan sætte dokumenterne i efter brug af hullemaskinen, så du ved, der holdes styr på dem.

Ikke alle virksomheder ser den store pointe i at have ting på papir længere, men har du allerede gang i tre monitorer, så kan det faktisk være rart nok at have fysiske dokumenter liggende foran dig.

Hold styr på de dokumenter, du bruger her og nu

En brevbakke har sin berettigelse på et kontor, når du ønsker at holde styr på dokumenter, du skal bruge i øjeblikket, og som ikke skal tilbage til arkivet lige nu. Du kan få brevbakker med flere hylder, så du kan holde dokumenter adskilt, der hører til forskellige sager. Som sagt er kontorudstyr som dette lavpraktisk, men brugen af brevbakker kan bidrage til, fysiske dokumenter ikke bliver forlagt.

Gør det nemt for ansatte at arbejde ergonomisk

Har du mange ansatte, der er ved et skrivebord hele deres arbejdsdag, skal du tænke på at give dem udstyr, der gør det muligt at arbejde ergonomisk. Udover at overveje hæve-sænkeborde kan du få ergonomiske kontorstole og fodstøtter, der hjælper den ansatte med at få den rette kropsholdning.

Kontorarbejde er ikke helt ufarligt – ryg, nakke og blodomløbet kan godt blive belastet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.