Annoncørbetalt indhold

Klæd børnene godt på til sommeren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren nærmer sig og det betyder varmere vejr, mere tid udenfor og ture til strande. Det betyder også, at børnene måske har brug for nyt tøj til sommeren, og at vintergarderoben skal pakkes væk. For at klæde børnene på til udendørs leg og varmere dage er der et par ting at huske på, så alle kan lege frit og slå sig løs. Gå blandt andet efter løstsiddende tøj og materialer i høj kvalitet. Gå selvfølgelig også efter et sødt outfit. Denne artikel giver inspiration til hvordan du klæder børnene godt på til sommeren og finder det helt rigtige tøj til dem.


Køb tøj i god kvalitet og gode materialer

Når du køber nyt tøj til børnene er noget af det vigtigste god kvalitet. Det betyder både at tøjet i sig selv er godt lavet, men også at materialerne er gode og ikke indeholder for meget kunststof. Gå i stedet efter bomuld. Den gode kvalitet vil gøre, at tøjet holder længere, også selvom børnene leger i det meget og slider på det. Så slipper du også for at skulle skifte garderoben ud så ofte. Hos By Green Cotton kan du finde økologisk baby og børnetøj i bomuld, der holder til udendørs leg og lange dage. Green Cotton konceptet sikrer også, at tøjet er lavet i økologisk bomuld og uld, der gør, at det er let og behageligt for børnene at have på. Det er derfor investeringen værd at købe tøj i god kvalitet.


Bevægelse i fokus 

Med børnene er det også afgørende, at deres tøj er noget de kan bevæge sig frit i. Derfor bør bevægelse og fri leg også være i fokus, når du leder efter nyt tøj til sommeren. Det skal være legepladsvenligt og strandvenligt, og det betyder at det skal kunne holde til lidt af hvert. Takket være By Green Cotton mål om tøj i naturlige materialer og god kvalitet er du sikret på den front. Tøjet er åndbart og let at have på, og materialerne smitter ikke af, kradser eller generer huden. Så lad roligt dit barn bevæge sig frit i tøj fra By Green Cotton.


Bæredygtigt og behageligt

En sidste ting at have i baghovedet når du skal klæde børnene godt på til sommeren er, at tøjet skal være behageligt. Der er ikke noget værre end kunstof, der ikke lukker varme og sved ind eller ud, og generer huden unødvendigt. Her er bomuld og uld mere behageligt at have på. By Green Cotton har også bæredygtighed i fokus og bruger udelukkende naturlige, økologiske materialer, der kan bruges igen og igen. Det kan også gives videre til de yngre søskende i bæredygtighedens navn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.