Annoncørbetalt indhold

Invitér dine gæster på en kulinarisk rejse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Inviter dine gæster på en kulinarisk rejse i din spisestue! Det er nemt at skabe en stemning ved at sætte et tema for aftenen. Med hjælp fra Hjortshøj, som leverer maden, kan du give dine gæster en helt anderledes oplevelse.


Start med at vælge et madtema - måske jorden rundt eller italiensk? For at sætte rammen om middagens tema, kan du dekorere rummet med pynt, der matcher det valgte tema. Ønsker du at give indtrykket af, at I er kommet på en restaurant, kan du dække bord med en hvid dug.

Den rigtige pynt sætter stemning for en aften fyldt med smagsindtryk

Når du inviterer dine gæster på en kulinarisk rejse, er en del af opgaven at skabe en stemning, der får dem til at føle sig som om de er et andet sted. Når man træder ud af flyet på en rejse, fornemmer man straks, at luften føles anderledes. Det samme gælder for de lokale smage, der sandsynligvis er helt anderledes end dem, du er vant til hjemmefra.


Du kan også skabe disse anderledes sanseindtryk hjemme i stuen. Det kan være med hjælp fra farverige dekorationer og indretning, forskellige typer af belysning og vigtigst af alt, med unikke smagsindtryk fra mad og drikke.

Gæsterne kan selv betale for den kulinariske oplevelse - eller også kan du

Prisen afhænger af den kulinariske oplevelse, som du ønsker at give dine gæster. Hvis det er en simpel middag med et par retter, så kan det være gratis for gæsterne. Men hvis du ønsker at give dem en mere udsøgt og eksklusiv oplevelse, vil det måske være en god ide, hvis der er lidt egenbetaling på. Det bør du aftale med dine gæster, før du færdiggør planlægningen af jeres madoplevelse.

Musik eller anden underholdning under middagen

Det er helt op til dig, hvad du ønsker at have af musik og underholdning til rådighed under middagen. Det kan være alt fra klassisk musik, som I kan lytte til, imens I spiser. Måske skal du også have et par sjove brætspil i baghånden, som I kan tage frem efter maden.


Det er en god idé at have noget musik klar, fordi det giver en hyggelig stemning omkring bordet. Hvis du har et større selskab med flere personer, så kan det være en god idé at planlægge nogle lege eller aktiviteter i løbet af middagen. Dette giver alle mulighed for at deltage og kan skabe samhørighed mellem de forskellige personer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.