Annoncørbetalt indhold

Indret dit hjem til hele familien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Før i tiden var kernefamilien den mest almindelige familieform i Danmark. I dag er billedet meget mere spraglet: Mange moderne familieformer er kommet til, lige som det er blevet mere normalt at bo flere generationer under samme tag. Det er der mange fordele ved – og et par enkelte udfordringer. En af udfordringerne er at få indretningen af huset til at tilgodese alle familiemedlemmer. Vi ser nærmere på, hvordan du indretter dig, så alle i familien føler sig godt tilpas, uanset alder.

Komforten skal være i top for alle

Intet får dig til at føle dig bedre tilpas end en god stol eller sofa, hvor du kan slappe af efter et par aktive timer på legepladsen. Heldigvis er der efterhånden så mange forskellige møbler på markedet, at alle i familien nemt kan finde en favorit. Til familiens seniorer kan man f.eks. få en Farstrup otiumstol, hvor der er taget særlige hensyn til den modne krop. Til de travle småbørnsforældre kunne det være en idé med en daybed, hvor børnenes middagslur kan udnyttes til en lille powernap. Og ungerne skal naturligvis også have deres egne møbler – f.eks. en klassisk gyngestol i miniformat.

Indret dig med fleksible sovepladser

Noget, der fylder meget i enhver småbørnsfamilie, er nætterne. Børn gennemgår mange forskellige faser med hver deres søvnmønster, og det er ikke alle faser, der er lige fordelagtige for forældrenes søvn. Nøgleordet her kan være fleksibilitet: I stedet for at holde på faste sovepladser kan man indrette sig, så familiens medlemmer kan rykke frit rundt alt efter behov. Måske skal der være en lille ekstra soveplads inde hos bedstemor og bedstefar. Eller måske skal der være en voksenmadras på børneværelset. Hvis det giver roligere nætter for alle, kan det være værd at forfølge.

Sørg for, at alle kan trække sig tilbage

Når der er mange, der bor under samme tag, stiger behovet for oaser af ro. Det er derfor vigtigt at indrette sig, så alle familiemedlemmer har mulighed for at trække sig tilbage. For børn kan det klares med en lille hule under køjesengen eller en tipi i stuen. For de voksne familiemedlemmer skal der givetvis lidt mere til. Sørg for, at alle har en zone, hvor de kan være sig selv. Det kan være en god idé på forhånd at definere nogle klare regler for fællesarealer og private arealer. På den måde ved alle, hvad spillereglerne er, og man behøver ikke at forklare sig, hver gang behovet for ro opstår.

Til syvende og sidst er fordelene ved at bo sammen i moderne storfamilier langt mere tungtvejende end ulemperne. Og ved at være opmærksom på udfordringerne kan man komme dem i forkøbet. Vi håber, at ovenstående råd har givet dig et godt udgangspunkt for at skabe den perfekte base for dig og din familie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.