Annoncørbetalt indhold

Hvordan kan man reducere symptomer på PMS?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En stor gruppe danske kvinder rammes af PMS. Alligevel er det udbredt blandt kvinder at tro, at det ikke er normalt. Sådan forholder det sig dog slet ikke, for rigtig mange kvinder lider nemlig af PMS, om end der er forskel på sværhedsgraden.

At der er mange kvinder, der rammes af PMS, er ensbetydende med, at der er mange, der gerne vil vide, hvordan de kan reducere deres symptomer. Det kan man gribe an på flere måder, men det skal dog understreges, at der kun findes meget lidt forskning og videnskabelig research på området.

Skru op for motionen

En af de ting, der siges at hjælpe på præmenstruelt syndrom, er at dyrke motion. Hvis du er blandt de kvinder, der ikke får dyrt nok motion, er det en god idé at skrue op for dette. Måske kan du endda gøre det til en vane, som du kan holde fast i hele tiden.

Regelmæssig motion er en god vane at tilegne sig, da det er med til at forbedre ens generelle sundhed. Hvis du ved, at det er et punkt, hvor der er plads til forbedring for dit vedkommende, bør du naturligvis ikke tøve med at gøre en indsats for dette.

Sørg for sund og varieret kost

Det er ikke blot motion, der skal være styr på, hvis du har et ønske om at reducere dine symptomer. Der er nemlig også flere studier, der peger på, at sund og varieret kost spiller en rolle, når det kommer til symptomer på PMS.

Hvis du har en tendens til at spise usundt, er det derfor vigtigt, at du får gjort op med dette, da det kan have indflydelse på, hvordan du oplever din PMS. Føler du, at du har svært ved at spise varieret, kan du f.eks. overveje at bestille måltidskasser.

Overvej at prøve et kosttilskud

Der kan ikke gives en garanti for, at det virker, men der findes flere forskellige kosttilskud, der er lavet specifikt til kvinder med PMS. Der er mange, der har god succes med at tage dem, mens der er andre, der føler, at det ikke har den store effekt for dem.

Hvis du gør dig tanker om at prøve et sådant tilskud, er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er et mirakelmiddel. Det er derfor ikke noget, der kan stå alene, men kombineret med motion og sund kost, kan det fungere som prikken over i'et.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.