Annoncørbetalt indhold

Hvordan forbedrer man chancerne for at få bevilliget et lån?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad enten du ønsker at låne penge på nettet eller i banken, vil du blive kreditvurderet af långiveren. Det betyder, at der findes parametre, du har mulighed for at forbedre, hvis du ønsker at forbedre dine chancer for at få bevilliget et lån.

Forøg dit rådighedsbeløb

Et af de parametre, der især kigges på, hvad enten du vælger en långiver fra Loanscouter.com eller du går i banken, er dit rådighedsbeløb. Det er nemlig ud fra dette, at din långiver har mulighed for at vurdere, om du har tilstrækkelig betalingsevne til at betale dine afdrag.

Har du et ønske om at forbedre dine chancer for at få bevilliget et lån, bør du derfor forsøge at forøge dit rådighedsbeløb. Det kan du naturligvis gøre på flere måder, men den mest effektive løsning er at nedbringe eller helt eliminere en række af dine omkostninger.

Nedbring din gæld

Når du skal låne penge, bliver der også taget højde for, om du har høj gæld i forvejen. Hvis du har det, er der mindre chance for, at du kan få bevilliget et lån. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du vil låne penge i banken, hvor de er mere påpasselige.

Hvis du har råd til at betale gæld ud, er det altid en god idé at gøre det. Den absolut bedste måde at forbedre sin kreditværdighed på, er ved at nedbringe og eliminere gæld. Derfor er det bestemt værd at gøre, såfremt man har muligheden for det.

Sørg for en god tilbagebetalingshistorik

Dette punkt er naturligvis ikke noget, du kan ændre på med tilbagevirkende kraft. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er vigtigt at have fokus på at have en god tilbagebetalingshistorik. Hvis du har det, så vil flere långivere nemlig gerne låne dig penge.

Det giver ganske god mening, at det forholder sig således, da der er mindre risiko forbundet med at låne penge til en person, der tidligere har bevist, at han eller hun betaler sine afdrag til tiden og ikke misligholder sin gæld.

Fast indkomst

Har du ikke en fast indkomst, er det en rigtig god idé, at du sørger for dette, inden du giver dig i kast med at låne penge. Det er nemlig markant lettere at få bevilliget et lån, hvis du kan dokumentere, at du har en fast månedlig indkomst til at dække dine afdrag.

Hvad der stilles af krav til din indkomst, varierer meget fra udbyder til udbyder. Det er derfor svært at sige, hvad du skal forvente i denne forbindelse. Fælles for stort set alle långivere er dog, at de vægter det højt, at du kan dokumentere, at du har en fast indkomst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.