Annoncørbetalt indhold

Hvad er leasing egentlig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, at du leder efter en defintion på, hvad er leasing eller hvordan leasing fungerer. Det kan være, at du er ved at lære om det i skolen, eller måske står du i den situation, at du skal til at lease noget, men ved ikke, hvad det er eller hvordan du skal forholde dig til det.


Vi kan her hos SH Leasing hjælpe dig med at finde ud af: hvad er leasing, og ikke mindst, hvordan fungerer det?


Vi har stor viden om leasing, og derfor kan du hos os laver om, hvad er leasing, og hvad du skal tænke over, være opmærksom på, og hvad du skal gøre, når du skal lease noget.Definition: hvad er leasing?

Ja, hvad er leasing? Det er et godt spørgsmål, og vi skal her hjælpe dig med at finde ud af det.


Leasing er en form for leje af et objekt, hvor man hver måned betaler en leasingydelse for at have brugretten over objektet.


Tager vi eksempelvis en bil, så vil du ved leasing af en bil første skulle lave en udbetaling til selve bilen, som bestemmes af, hvilken type bil og hvilket mærke det er, hvor gammel bilen er og hvor meget den har kørt, og meget, meget mere.


Så hvad er leasing kan hurtigt besvares med, at det er en type af leje, der betales til hver måned, lidt ligesom hvis du lejer et sommerhus, en trailer eller betaler til et telefonabonnement.


Med leasingen følger brugsretten, som er retten til at bruge det objekt, som du leaser. På den måde ejer du ikke objektet, men du betaler derimod for at bruge objektet. Dette er altså en del af, hvad er leasing.Hvad er leasing som privat eller flex?

Der findes forskellige leasing typer, som kan noget forskelligt, alt efter, hvad for en type, der er tale om.


Hvad er leasing med flex? Leasing med flex, også kaldet flexleasing, er leasing af både nye og brugte biler. Her er der en minimumsværdi, som tages hensyn til, men eller kan både nye som gamle biler leases med flex.


Hvad er leasing som privat? Leasing som privat, også kaldet privatleasing, er leasing, hvor der leases i op til 3 år, med en startudbetaling for objektet, og herefter følger leasingydelserne hver måned.


Hvilken leasing, der passer dig bedst, er op til dig. Vi håber bare, at vi har gjort dig klog på, hvad er leasing.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.