Annoncørbetalt indhold

Holder du et større arrangement på arbejdet? Få lækker catering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Holder du firmafest eller skal der leveres frokost til dine medarbejdere? Så kan det godt være lidt uoverskueligt, at skulle sørge for mad til hele selskabet. Ihvertfald, hvis man også skal stå for det hele selv. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du har mange hænder til at hjælpe, men andre gange kan det være nemmere, at få lidt hjælp. Så slipper du også for at bekymre dig yderligere. Hos pokébaren OliOli udbyder de lækker catering, som kan leveres i København og Nordsjælland. De tilbyder deres catering til et minimum på 20 kuverter, så er I mange på afdelingen, er dette en oplagt mulighed.


Slip for alt det praktiske selv

Det kan som sagt godt være lidt besværligt, hvis man skal til at diske op med den helt store middag på arbejdet. Det skal helst være nemt, praktisk og uden alt for meget beskidt arbejde. Catering fra OliOli bliver bragt til dig i miljøvenlig indpakning og serveres ofte kold, så man slipper for opvarmning af maden. Det bliver på den måde også nemt at håndtere, når maden bliver leveret i portionsanretninger. Udover at du undgår alt for meget rod, så bidrager du heller ikke til madspild. Hvis man eksempelvis har bestilt buffet, kan der være meget mad der går unødigt til spilde. Catering fra OliOli sørger for en miljøvenlig og bekymringsfri frokost eller middag til dit selskab.


Byg din egen bowl

Det kan godt være lidt svært at få dækket alles behov, når det kommer til catering. Hver person har nemlig også hver sin præference. Hos OliOli catering serverer de primært pokébowls, som oftest kommer på en bund af ris, en valgfri sammensætning af grøntsager og toppings. De tilbyder også standard bowls, som består af deres egne sammensætninger. Så er du lidt i tvivl om hvad du og dine medarbejdere godt kan lide, så kan du enten vælge byg-selv løsningen, eller vælge én af deres standard bowls. Hvis du vælger standard løsningen, kan du også være sikker på at den er smagt til, efter hvilke smagssammensætninger, der klæder hinanden bedst.


Til dig med allergener og andre præferencer

Hvis du er vegetar eller veganer, har madallergier eller andre præferencer, så er der bestemt også én løsning til dig. I takt med at det bliver mere udbredt at skifte kødet ud med grøntsager, så findes der heldigvis også et kødalternativ de fleste steder. Catering fra OliOli har lækre vegetariske eller veganske bowls, bestående af enten tofu som protein, eller opfyldning af flere grøntsager. Har du glutenallergi, eller laktoseintolerance, findes der også et alternativ. Tøv derfor ikke med at vælge catering fra OliOli, hvor alles ønsker kan gå i opfyldelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.