Annoncørbetalt indhold

Hold konference i skønne lokaler i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting at tænke over, når man skal afholde en konference. Der skal laves et program, som giver mening for de indbudte, og som danner en sammenhæng, hvor det ene indlæg og møde følger det næste og endelig leder frem til en konklusion på hele forløbet. Man skal invitere oplægsholdere og gæster og sørge for, at der er indlogering til dem, der kommer langvejs fra. Der er spisetider og pauser, som skal passes ind i programmet. Og hvor skal det hele afholdes?


Hvis man henvender sig hos Charlottehaven, så vil man opleve at blive modtaget af personale, der har overskud, og som har stor erfaring med netop afholdelse af denne type arrangementer. Charlottehaven ligger midt i København, som en fredelig oase, og her finder man nogle af de måske allerbedste konferencefaciliteter i byen. Både mødelokaler og konferencerum er i absolut høj kvalitet og med et lys og en atmosfære, der giver optimale betingelser for fokus og koncentration.


En fantastisk pakke 

Charlottehaven rummer alle de faciliteter, der er behov for, og som kan gøre din konference til en succes. Udover fantastiske lokaler til afholdelse af møder og foredrag, så er der også gode muligheder for indlogering af overnattende gæster. I Charlottetårnet er der hotellejligheder med alt det skønne inventar, og med en fred og ro, der ikke findes mage til i Danmarks pulserende hovedstad. Her kan man hvile ud efter en hård dag på konferencen.


Lokalerne til møder og konferencer har alle tekniske faciliteter, så I kommer ikke til at mangle noget, når der skal sættes storskærm eller projektor op. Her er alt det man skal bruge for at kunne holde et moderne oplæg, hvor flere teknologier er med til at bakke budskabet op. Det er rart, at man ved, at tingene er på plads, så man kan garantere gæsterne den fulde pakke, også når det kommer til teknologiske hjælpemidler. Det professionelle touch er helt i top i Charlottehaven.


Omgivet af frodig have 

Med et hårdt presset program, hvor koncentrationsevnen virkelig kommer på arbejde, kan det være rart med et sted, hvor man kan genoplade batterierne. I den omgivende have vil du opleve en ro og skønhed, som giver dig fokus og energi til også at tage næste indlæg ind, med fuld perception. Pauser er vigtige, når man afholder konferencer, og omgivelserne er selvsagt også afgørende for pausernes kvalitet.


Charlottehaven er et af de bedste steder i København, til afholdelse af konferencer. Her er skønne lokaler og mulighed for både spisning og overnatning i de mest vidunderlige omgivelser. Her er dedikeret personale, som vil gøre alt for at jeres konference skal blive en succes. Det er lykkedes mange gange før i denne skønne have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.