Annoncørbetalt indhold

Hold ferie i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Mangler du inspiration til årets ferie? Du behøver ikke at rejse langt for at skabe minder og få gode oplevelser sammen med familien. De danske byer har nemlig en masse at byde på, når børn og voksne skal holde sommerferie eller vinterferie sammen. Læs med her, og få inspiration til en skøn ferie i Danmark.

Nyd juleferien i København

Danmark kan være kølig i vintermånederne, men det kan også have sin helt egen charme. Besøg for eksempel København i vinterferien, og få gode oplevelser både inde og ude. Byen byder på en masse spændende aktiviteter, smukt vinterlys, gode restauranter samt mindeværdige kulturoplevelser, som hele familien vil elske.


I de kolde måneder kan du eksempelvis besøge Broens Skøjtebane, som ligger på den Grønlandske Handelsplads. Her kan du udfordre din balance på skøjter, mens du nyder udsigten over havnen. Du finder også lækre madboder i Broens Gadekøkken, så du kan få stillet sulten.


Tivoli er helt sikkert også et besøg værd, hvis du lægger vejen forbi København. Her er der pyntet op til jul med en funklende udsmykning, og så er der et hav af boder med julegodter.

Oplev Smilets By i sommerferien

Danmarks andenstørste by, Aarhus, er et oplagt sted at holde ferie i Danmark. Tag bussen fra København til Aarhus, læn dig tilbage, og forbered dig på en hyggelig tur til Smilets By. Her finder du spændende museer, stemningsfyldte caféer, skønne naturområder og meget mere.


Du kan blandt andet tage i Den Gamle By, hvor du kan opleve 70’er-kvarteret, som tager dig gennem boliger fra dine forældre og bedsteforældres tid. Derudover kan du også opleve de moderne tider i 1920’erne samt bindingsværk og bygninger fra før 1900-tallet. Du vil altså komme på en spændende rejse gennem tiden.


Det imponerende kunstmuseum, ARoS, er også et must, når du besøger byen. Her finder du regnbuen på toppen af bygningen, som er et ikonisk kunstværk af den dansk-islandske kunstner, Olafur Eliasson. Her kan du nyde panoramaudsigt i alle regnbuens farver ud over Aarhus.

Besøg H. C. Andersens hjemby i påsken

Mangler du inspiration til påskeferie med familien? Så kan du overveje at holde ferie på Fyn, hvor Odense byder på flere gode oplevelser for både store og små. Her har du mulighed for at se sjove teaterstykker på Odense Teater, tage i zoologisk have eller besøge historiske museer.


Odense er på mange måder H. C. Andersens by. Det var nemlig her den berømte forfatter blev født. Og du kan faktisk besøge hans barndomshjem i Munkemøllestræde - et gulkalket hjørnehus, hvor han blev født i 1805. Her kan du besøge fortiden og bevæge dig ind i H. C. Andersens univers.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.