Annoncørbetalt indhold

Har du mistanke om et alkoholmisbrug?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et alkoholmisbrug påvirker både vedkommende som er ramt af misbruget, men også de pårørende som står på sidelinjen. Alkohol kan skade i sådan en grad, at det går ud over helbredet, og det er derfor vigtigt at gå i behandling. Har du mistanke om at du eller en pårørende har et alkoholmisbrug, skal det understreges, at vedkommende ikke er alene, da flere danskere enten er afhængige af alkohol eller har et misbrug. Et alkoholmisbrug er behandlingskrævende. Professionel behandling er både for dig som misbruger eller dig som pårørende, som har brug for engagerende, omsorgsgivende og respektfulde støttepersoner til at komme igennem forløbet.

Vær indstillet på ændringer

Du skal gå i behandling hvis der er tegn på, at du har udviklet et misbrug eller afhængighed af alkohol. Det kræver en viljestyrke og vedholdenhed, hvis et misbrug skal slutte. Kulturen i Danmark bærer i den grad præg af, at være fyldt med alkohol til enhver lejlighed. Både til fødselsdage, fester og andre arrangementer, hvor socialt samvær er inkluderet. Det kræver derfor en enorm viljestyrke at stoppe et alkoholmisbrug som indebærer, at du er indstillet på ændringer i dit liv. I alkoholbehandling lærer du hvordan, med konkrete redskaber, du kan leve med alkohollen, uden at føle en trang til at indtage det. Både dig selv og dine pårørende, skal være klar på en stor omvæltning af deres hverdag. Alkoholbehandlingen fungerer bedst, hvis du selv er klar på at gøre en forskel, og føler en indre motivation for at blive den bedste version af dig selv. Du skal nemlig gøre denne forskel for dig selv. Hvis du laver en ændring i dit liv, ved at gå i alkoholbehandling, vil det have en positiv effekt på dine pårørende, som står dig nær.

Pårørende til alkoholmisbrug 

Som pårørende kan det være utrolig hårdt at stå på sidelinjen, og se en man holder af i et alkoholmisbrug og følelser som afsavn og svigt, er måske noget du kender til. Bekymringerne starter ofte hos den pårørende til vedkommende med et alkoholmisbrug, da tingene bliver set udefra - i et andet perspektiv. Hvis du er pårørende, er det vigtigt at du får sagt fra. I nogle tilfælde kræver det, at du skal få misbrugeren til at indse, at vedkommende har brug for hjælp. Her er den eneste løsning behandling. Du har mulighed for at få tilbudt pårørendebehandling - så du kan få indsigt i sygdommen og tackle den på bedst mulig vis, samtidig med at du passer på dit eget mentale velvære.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.