Annoncørbetalt indhold

Har du Danmarks billigste internet? Test det her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi vil alle sammen gerne have det, men desværre er det langtfra os alle sammen, der finder det. Det er selvfølgelig det knaldhurtige internet. Vi har alle sammen behov for internet til en billig pris og gerne så hurtigt som muligt. Men hvor godt er dit internet, hvor billigt er det, og er det overhovedet et problem? Prisen skal selvfølgelig være så lav, som den kan være. Dit behov skal dog dækkes, så derimellem er der en balancegang, du skal forsøge at finde. Hvis du gamer, arbejder hjemmefra eller håndterer tungt software via internettet, kræver det lidt ekstra.


Undersøg dit internets kvaliteter

For at give dig et billede af hastigheden på dit bredbånd, så kan du se, hvor du får det billigste internet lige nu. Siden hjælper dig med at sammenligne de forskellige bredbånd, du finder på markedet. Derudover bliver prisen selvfølgelig også sammenlignet. Siden har altså taget de forskellige tilbud og inddelt dem efter pris og hastighed. Læg dog mærke til, at hastigheden kan variere, hvorfor prisen kan være mere kompliceret at sammenligne. Gå efter den hastighed, du skal bruge.


Betyder hastigheden noget?

Og hvilken hastighed er det så? Det kommer an på brugen af dit bredbånd. Hvis du f.eks. bruger dit internet til at streame, surfe på nettet og ikke så meget andet, vil du ikke opleve udfordringer med selv den ringeste hastighed, hvis forbindelsen til dit bredbånd er optimal. Udfordringen kommer, når du stiller strengere krav til hastigheden. Har du et hus fuld af gamere, kan den ringeste kvalitet ikke klare jobbet. Her vil du have store vanskeligheder, hvis der samtidig skal streames eller blot surfes på nettet.

Så hastigheden betyder i den grad noget. Under en pandemi, hvor hjemmearbejde er blevet populært, har du sikkert også bidt mærke i, at bredbåndet har svært ved at klare onlinemøder og undervisning på samme tid. Læg til, at arbejdet kan inkludere programmer, der ligesom spillene kræver en del af jeres bredbånd. En opgradering er derfor nødvendig for overhovedet at kunne køre alle programmerne på en og samme gang. Det vil fremgå af en hurtig søgning, hvad diverse programmer kræver af hastighed.


Ændringer, som ikke koster penge

Hvis du jagter det billigste og kun det billigste internet, er der dog andre initiativer, du kan tage i brug. For hastigheden på dit internet er ikke udelukkende dikteret af, hvor mange penge du giver for det. Strøm i huset, god placering af router og andet kan give dig en bedre internetforbindelse. Tjek op på råd til hurtigere internet fra Politiken. I tilfælde af hjemmearbejde er dette jo kun en periode, så måske kan du få det til at fungere uden at investere i dyrt bredbånd.

Omvendt vil det formentlig ikke være sidste gang, du er nødt til at arbejde hjemmefra, og hvad gør du så der? Din valgte forbindelse er måske ikke den hurtigste, du kan få, men det er den, der imødekommer dine krav og din økonomi. Du finder denne ved at sammenligne diverse tilbud og ved at være bevidst om, hvilken hastighed du har behov for. Lad være med at betale for meget for et bredbånd, og undlad at spare penge på et langsomt bredbånd, du ikke kan bruge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.