Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Står du foran et af dit livs største investeringer og skal købe hus med kæresten? Eller er dig og din partner nået til vejs ende i jeres forhold og derfor ønsker at blive skilt? Livet går op og ned, og vi ender nogle gange i situationer, hvor vi kan have brug for hjælp til juridiske problemstillinger. Herunder har vi samlet 3 scenarier, hvor det kan være en rigtig god ide at anskaffe sig en advokat.
Førstegangskøberen: Skal du købe bolig?
Køb af bolig kan være en stor og vigtig beslutning i dit liv, især hvis det er første gang, du køber bolig. Der er en række ting, du bør overveje, inden du kaster dig ud på boligmarkedet – disse er:
Økonomi: Det er vigtigt at have styr på sin økonomi, før du køber bolig. Først og fremmest skal du sikre dig, at du har en stor nok opsparing, og derefter bør du sætte dig godt ind i de låne- og finansieringsmuligheder, der er.
Tilstand: Det er vigtigt at undersøge boligens tilstand, før du afgiver et bud og sætter en underskrift. Få derfor en en byggesagkyndig til at undersøge boligen for skader og mangler, så du ved, hvad du køber.
Det juridiske: Det kan være en god idé at søge rådgivning hos en advokat, især når du køber bolig for første gang. Der kan være mange regler at sætte sig ind i, og derfor kan det være en god ide med en boligadvokat, der kan hjælpe med at guide dig gennem processen.
Testamentet: Vil du sikre dine arvinger?
Er der nogle arvinger, du gerne vil sikre? Så skal du lave et testamente. Hvis du ikke har lavet et testamente, vil arven blive fordelt efter arvelovens bestemmelser. Det vil sige din ægtefælle og dine eventuelle børn. Ønsker du for eksempel stedbørn, venner, organisationer og lignende, der ikke er omfattet af arveloven, at de også skal arve, så kan et testamente give dem ret til noget af arven.
Et testamente kan udarbejdes billigt på nettet, men det kan være en god idé at få rådgivning hos en advokat. Der kan nemlig være mange ting at tage stilling til, og her kan en advokat hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger.
Skilsmissen: Når ægteskabet ophører
Når et ægteskab ophører med skilsmisse, er der flere ting, I skal tage stilling til. Har I for eksempel børn, skal I tage stilling til forældremyndighed og bopælsret – altså hvem skal jeres børn bo hos primært? Og hvad med forældremyndigheden? Deler I den ligeligt?
Hvis I ikke kan blive enige om forældremyndigheden, kan det være en god idé at søge rådgivning hos en advokat og få hjælp til at finde en løsning, der tilgodeser begge parter og barnets tarv.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Om Annoncørbetalt indhold
Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.
Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.
Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.
Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.