Annoncørbetalt indhold

Guld: Et værdifuldt materiale med en spændende historie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Guld har igennem historien været et kostbart materiale, som altid har været pålagt høj værdi og mange evner. Fordi guld har en gylden farve og kan smeltes og omstøbes, har guld været anvendt til produktion af våben, smykker, mønter og andre genstande.

Den dag i dag har guld stadig stor værdi. Dette skyldes, at guld bliver udvundet i mindre mængder end andre metaller, og derfor er der en begrænset mængde guld i omløb hvert år.

For mange tager guld form i smykker og pyntegenstande. Derfor har guld også oftest en personlig historie tilknyttet, som har mening for den eller de personer, som ejer smykker eller genstande i guld.

Salg af guld er populært

Mange vælger dog også at sælge deres guld. Salg af guld til forskellige guld forhandlere er blevet meget populært, da det for mange er en måde at skille sig af med ubrugte smykker og genstande, og samtidig få en sum penge for dit guld.

Det er nemt og simpelt at sælge guld, og alle som har ubrugt guld liggende hjemme i skufferne, kan sælge deres guld til en god pris.

Der findes et hav af forskellige guld forhandlere som indkøber brugt guld, men forhandleren med den højeste pris på guld i Danmark er hos nordiskguld.dk. Her er du garanteret den bedste pris, da Nordisk Guld opdaterer deres priser på guld konstant, så prisen følger den globale markedspris og udkonkurrerer andre danske guld forhandleres priser.

Sådan kan du sælge dit guld

Hvis du har ubrugt guld liggende derhjemme, og du ønsker at tjene penge på dit guld, så kan du med fordel besøge Nordisk Gulds hjemmeside. Herinde finder du nemlig en tabel for guldpriser, som konstant opdateres i realtid i forhold til den globale markedspris.

Du skal blot indtaste vægten på det guld du har i en bestemt karat. Herefter kan du se den totale pris, som du kan forvente at få udbetalt hos Nordisk Guld. Det samme kan gøres for sølv, hvis du ønsker at sælge dit sølv.

En sikkerhed for dig

Når du er tilfreds med den forventede pris, kan du enten booke en tid til at indlevere dit guld hos Nordisk Guld, eller du kan bestille en gratis pakkelabel, så du kan sende dit guld til Nordisk Guld.

Fragten er gratis for dig, og derudover bliver dit guld også forsikret på turen, så du har en garanti for dit værdifulde guld. Så snart Nordisk Guld modtager dit guld, vil din betaling blive straks overført til din konto.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.