Annoncørbetalt indhold

Guide: Sådan gør du din bil klar til vinter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når efteråret rammer, og frosten ankommer, så er det pludselig igen tid til at tænke på, hvordan du bliver bedst muligt klar til vinter. Det vil sige, at det også er en god idé at være forberedt på, hvordan du gør din bil klar til en kold og frostrig sæson.


Det er nemlig nødvendigt at overveje, fordi det er hårdt for din bil, når det er koldt, vådt og glat udenfor.


Skift til vinterdæk


Det er først og fremmest en god idé at skifte til vinterdæk. Vinterdæk sørger for, at du bedre kan køre rundt på glatte veje. Du har nemlig et langt bedre vejgreb, hvis du har vinterdæk på din bil.


Når temperaturen udenfor begynder at komme under 7 grader, så er det tid til at skifte til vinterdæk. Men hvis du er i tvivl om, hvornår det er et passende tidspunkt at gøre det på, så kan du altid spørge din lokale mekaniker til råds.


Det er nemlig også hos en mekaniker, du kan få hjælp til at skifte dine dæk.


Hvis ikke du kører ret mange kilometer om året, så er det også værd at overveje helårsdæk. Det er en fin løsning, hvis ikke du kører ret meget, men du alligevel gerne vil være forberedt til vinter.


Tjek din bil for stenslag


Det er altid en fordel at være opmærksom på stenslag og andre skader på din bil, men det er specielt en god idé at tjekke efter for stenslag op til en vintersæson. Du kan nemlig risikere, at stenslag revner og bliver værre af frostvejr.


Hvis du derfor spotter nogle stenslag, så er der ingen grund til at vente med en reparation. Det er langt nemmere at klare sådan en skade i opløbet.


Giv din bil en rustbehandling


Din bil er udsat for meget vand, vejsalt, sne, blade m.m., når det er vinter. Det er hårdt for især din bils undervogn.


Hvis du har vejsalt, blade el.lign. siddende for længe under din bil, så danner det rust. Derfor kan du forsøge at forebygge det med en rustbehandling eller en undervognsbehandling. Det er en god måde at beskytte din bil på, og det er oplagt at gøre op til vinter, hvor din bil er ekstra udsat.


Men derudover er det en stor hjælp, hvis du rengør din bil jævnligt. På den måde sørger du nemlig for, at skidt og snavs ikke får lov til at sidde ret længe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.