Annoncørbetalt indhold

Gør din have mere eksklusiv med disse 3 materialer

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"Har du et hus med en tilhørende have, som du tænker kunne trænge til at blive piftet lidt op? Så kunne denne artikel være noget for dig.


Der er nemlig rigtig mange ting, som man kan gøre ved sin have for at gøre den en smule mere indbydende og interessant at kigge på.


I denne artikel fokuserer vi dog ikke så meget på, blomster og planter, som ofte bliver forbundet med haver, men derimod, hvad man kan implementere i haven for at skave et nyt udtryk. Vi fokuserer bl.a. på hvordan materialer i træ, jern og sten kan hjælpe med at skabe det nye udtryk.


Sådan kan du bruge materialer i træ

Træ er noget af det mest essentielle at implantere i sin have, da der er så mange muligheder. Det gode ved træ er, at der findes en masse forskellige træsorter, og derfor kan man skabe forskellige udtryk alt efter hvilken træsort, som man vælger at gå med.


En træterrasse er altid noget, som kan pynte i enhver have. Træterrasser ser nemlig eksklusive ud og er samtidig meget mere behagelige at gå på ens terrasser, som er lavet af sten.


Derover kan man lave nogle bede i trækasser, som man selv bygger. En trækasse er meget god til at gode dine bede lidt mere indbydende at kigge på samtidig med at det gør det nemmere at holde dine bede frie for ukrudt.


Materialer i sten gør din have mere rustik

Sten er noget af det bedste, som du kan bruge til at gøre din have mere rustik. Man kan ikke ændre på, at sten har den for, som de har og de er i den grad med til at skabe noget dynamik.


Sten er helt essentielle at placere udenom dine bede for at gøre udseendet mere varierende i haven.


Derudover kan man også grave ud til et fiskebassin, som man kan omgive med sten. Dette er dog en noget mere krævende proces, så det er noget, som man skal afsætte en del tid til – dog vil det i den grad pifte din have op.


Skab et eksklusivt udseende med jernarbejde

Noget som mange ikke tænker over, er, at det er muligt at implementere materialer i jern i sin have. Jern har nemlig den egenskab at det skaber et eksklusivt udseende.


Hvis man ønsker at skabe et endnu mere eksplosivt udtryk til sine bede, så kan man lave nogle højbede, som er lavet af jern. Mads er jern kan lave alle former for jernarbejde i din have.


Lad dig inspirere af denne artikel for at gøre din have mere eksklusiv ved hjælp af materialer i træ, sten og jern."Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.