Annoncørbetalt indhold

Gør det selv i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du har styr på hvad du må, når du går i gang med et gør det selv-projekt. Det er primært indenfor el-opgaver, der er store krav til, hvad du som privatperson selv må lave. Men det handler i høj grad også om din, samt din boligs sikkerhed.


Når du udfører reparationer eller forbedrer noget i din have eller bolig, så gå efter det bæredygtige valg. Laver du projekter, bør du altid tænke på klimaets bæredygtighed. Det kan for eksempel være i form af langtidsholdbare eller genbrugte materialer. Husk også at prioritere din, og din families, sikkerhed, og spørg altid efter råd, hvis du er bare en lille smule usikker på dit værk.


Hos VS Automatic kommer den gode service og det professionelle håndværk altid først. Det er noget, som vi minder hinanden om hver dag. Én ting er nemlig at have en mission – noget andet er at udleve den i praksis. Vi hjælper både private- og erhvervskunder over hele landet. Med over 100 medarbejdere har vi en bred vifte af kompetencer indenfor alle former for elarbejde. Den gode rådgivning og professionelle service er alfa og omega, som vi ikke går på kompromis med, lige meget hvor udfordrende opgaven bliver. Vi ønsker altid den gode dialog, da ingen opgaver er ens, og vi går ikke, før det hele virker! Vi lytter til dine behov og sammen finder vi en løsning, du kan være stolt over.


Vælg en VE godkendt elektriker

VS Automatic er VE godkendt, hvilket sikrer dig høj faglighed indenfor installationer af vedvarende energi. Vi er stolte af at være med på listen over de virksomheder, som har fået dette kvalitetsstempel. Energistyrelsen skriver bl.a.: ”VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne.”


Når du foretager energibesparende tiltag i din helårsbolig, kan du søge om tilskud fra Energistyrelsens bygningspulje. Var du én af de mange, der desværre ikke kom igennem og fik søgt tilskud d. 7. april? Så er der heldigvis råd forude. Bygningspuljen åbner igen, så du kan søge tilskud til din varmepumpe.


Har du brug for rådgivning om et styringssystem? Eller står I overfor en optimering af jeres maskiner? Vi har ekspertise der spænder sig til forskellige områder, og har dygtige fagfolk til netop jeres opgave. Vi altid klar til at hjælpe med vores dygtige elektrikere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.