Annoncørbetalt indhold

Gør børnene glade med klistermærker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er rigtig hyggeligt, hvis man har muligheden for at gøre sine ting lidt personlige. Det kan klistermærker være med til at gøre. Der findes utallige forskellige, og de kan bruges til lige så mange formål, som man kan forestille sig. Det kan være, det er computeren eller coveret til mobiltelefonen, der godt må få et personligt klistermærke, så man altid kan kende den på bordet i skolen, selvom der er mange andre, der har en model magen til.

Det kan også være en måde at sætte system i sine ting på. Hvis du bruger ringbind eller opbevarer dokumenter i kasser kan man med klistermærker være med til at skelne mellem forskelligt indhold, så du nemt kan få fat i de rigtige mapper. Det er også en pædagogisk løsning over for de yngste i husstanden, der måske ikke har så let ved at læse på ryggen af forskellige ringbind og mapper. Her kan det være noget nemmere at skulle genkende et klistermærke i stedet. Det er også hyggeligt at samle på klistermærker, og børnene kan sagtens bruger timer på at samle deres yndlingsklistermærker i små samlebøger, hvor man også kan bytte imellem sig, så man hele tiden kan opdatere samlingen til at være så god som muligt.

Tips og tricks til klistermærker

Ud over at være en sjov hobby, kan klistermærker også være en del af en kreativ proces. Måske er du typen, der godt kan lide at lave invitationer og kort i hånden selv, og så kan et klistermærke være prikken over i’et. Der er utallige forskellige ark, og du kan sagtens finde klistermærker med flag eller balloner, som kan være festlige i et fødselsdagskort, ligesom der er klistermærker med forskellige dyremotiver til dyreentusiasten.

Hvis du har haft et klistermærke sat på en overflade, hvor du gerne vil have det fjernet, uden det efterlader klistrende rester, er der forskellige metoder til at fjerne det. Først og fremmest anbefales det, at du bruger en hårtørrer over klistermærket, så du løsner limen på bagsiden. Det skulle gerne gøre det noget nemmere bare at løfte mærket af, uden det efterlader irriterende spor, som samler støv og snavs meget let.

Hvis klistermærket har siddet på et glas og for eksempel har fungeret som et mærkat til at inddele forskelligt indhold, kan du bruge almindelig glasrens til at rense det af. Det indeholder en smule sprit, som er med til at rense overfladen og lettere få det hele til at slippe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.