Annoncørbetalt indhold

Gode råd til dig der skal på bilferie med børn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange familier vælger bilferien, når de skal planlægge sommerferien. Men en bilferie med børn kan godt virke en smule overvældende, og de fleste forældre frygter, at der opstår kaos på bagsædet hele vejen ned gennem Europa.

Læs artiklen, og få gode råd til, hvad du kan planlægge på forhånd, for at få en så rolig og behagelig bilferie med børnene som muligt.


Planlæg ruten hjemmefra

inden du kører afsted på sommerferie med bilen og børnene pakket, er det en god ide at kortlægge den ønskede rute i forvejen.

Børn kan ikke køre så langt, og det en god ide at indlægge mange, længere pauser undervejs.

Med grundig planlægning kan du nemmere kortlægge, hvor på ruten I skal holde pauser, og måske finder du nogle spændende og hyggelige attraktioner, som hele familien kan opleve sammen på vejen.

Natkørsel kan være en fordel

Hvis du er tryg ved det, kan natkørsel være en fordel, når du er på bilferie med børn. Børnene kan sove på bagsædet, mens de voksne tilbagelægger flere kilometer, og I kommer tættere på slutdestinationen.

Der er ofte færre biler på vejene om natten, og natkørsel kan derfor være en nem måde at komme effektivt fremad uden køkørsel og trafikprop.

Hvis du vælger at køre om natten, er det dog vigtigt at sove på andre tidspunkter undervejs, og det er generelt en fordel, hvis I er flere, der kan køre bilen, så kan I sove på skift.


Uden mad og drikke og god underholdning duer helten ikke

Et vigtigt tip til dig, der planlægger en bilferie med børn, er at det en god ide at have masser at kølig væske, gode snacks og masser af sjov underholdning med til turen.

Nogle gange kan strækningerne på motorvejene være ekstra lange, og det er en god ide at være forberedt med lidt lækker proviant, når sulten melder sig hos de små. På den måde kan du slukke sulten og tørsten, uden at I skal holde en længere pause.

Forventningens glæde er ekstra stor hos børn, og der ikke noget at sige til, at ventetiden nogle gange kan føles særlig lang i bilen. Men med masser god underholdning og hyggelige lege, som børnene kan holde sig beskæftiget med på bagsædet, kan du nemt få tiden til at gå lidt hurtigere.

 

Hav styr på udstyret og forsikringerne

Når du skal på bilferie, er noget af det allervigtigste at forberede selvfølgelig bilen. Det er en god ide at få bilen tjekket igennem hos en automekaniker inden ferien, så den er i god stand til den lange køretur.

Der er flere ting, du med fordel kan tjekke igennem, inden du starter ferien. Det er f.eks. en fordel at have et reservedæk, en advarselstrekant og en førstehjælpskasse liggende i bagagerummet.

SOS Dansk Autohjælp har lavet en udførlig guide til dig, der skal på bilferie. Her kan du læse, hvad du skal have styr på ved bilen, og du kan læse gode råd til en pakkeliste, så du ikke glemmer noget vigtigt på køreturen.

SOS Dansk Autohjælp tilbyder vejhjælp i hele Danmark og Europa og udover gode råd til bilferien, sikrer de også, at du altid kan få hurtig hjælp og assistance, hvis behovet skulle opstå. Vejhjælpen er en god forsikring, hvis bilen f.eks. skulle gå i stå eller punktere på turen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.