Annoncørbetalt indhold

Glas til enhver lejlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du med tanker om at udvide din samling af glas, og vil du være sikker på altid at have den rette slags ved hånden? Så finder du her en guide til, hvilke glas du med fordel kan have stående i vitrineskabet for at være dækket ind til enhver lejlighed.

Champagneglas

Hvis der er en drik, der virkelig markerer fejringen af små og store begivenheder, så er det champagne. Derfor skal du selvfølgelig også have champagneglas i din samling, så du altid har mulighed for at åbne en flaske og skænke op til venner og familie, når en særlig begivenhed skal markeres. Champagneglassene kan du også bruge til servering af mousserende vin såsom Cava og Prosecco.

Vinglas

Hvis du vil nyde et glas vin fra tid til anden, så skal der vinglas til. Helt overordnet skelnes der mellem rødvins- og hvidvinsglas. Vil du sikre dig, at vinens duft og smagsnuancer træder mest muligt frem, så er det god også en god ide at kigge på formen på glassene. Når det kommer til rødvinsglas, har du mulighed for at vælge mellem bordeauxglas og bourgogneglas. Bordeauxglasset har en slank og høj udformning og egner sig godt til kraftigere rødvine, mens bourgogneglasset er rundere i det og med fordel kan bruges til servering af mere lette og enkle vine såsom Pinot Noir.

Dessertvinglas

Hvis du gerne vil kunne slutte middagen af med for eksempel et glas portvin eller en sød dessertvin, som skal nydes i mindre mængder, så er det en god ide også at have dessertvinglas i din samling.

Cocktailglas

Hvis du vil forkæle dig selv med en drink fra tid til anden eller vil servere en for dine middagsgæster, så er det godt kunne finde et par fine cocktailglas frem. Cocktailglas fås i et væld af forskellige udgaver, så her skal du blot gøre op med dig selv, om du er til et lidt bredere glas, eller om du foretrækker en højere og slankere version.

Vandglas

Når du skal holde middagsselskab, så er det en god ide også at have vandglas på bordet. Og her vil du måske gerne have nogle mere festlige udgaver end dem, du bruger til hverdag. Du kan for eksempel vælge farvede vandglas, som vil sætte deres eget fine præg på borddækningen.

Så er det bare med at gå på opdagelse efter de glas, der bedst matcher din smag. Du kan for eksempel vælge Lyngby Glas, som tæller mange forskellige designs. Her er du sikker på at få glas i god kvalitet til en fornuftig pris.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.