Annoncørbetalt indhold

Giv din hund en god hundeseng at hvile i

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hunde er ikke så kræsne, når det kommer til, hvor de lægger sig. Men det kan du som hundeejer til gengæld godt være, for du ønsker selvfølgelig, at din hund får et bedre liv, end den ville få i naturen. Markedet for hundesenge er forholdsvist bredt, og det er svært at sige, hvad din hund vil foretrække – for det afhænger ikke blot af komfort, men også af de oplevelser, hunden forbinder med en seng.

Hvad kan du finde inden for hundesenge? Se eksempler her.


Din hund kan du give noget blødt at ligge i

Nok den mest simple løsning inden for hundesenge er kurvene. Det er i hvert fald den løsning, som er mindst excentrisk. Billige modeller inden for hundekurve består af plastik, men selvom det ikke er så hårdt at ligge på som fliser, kan du byde din hund på noget bedre. Find en skumdæmpet model til din hund, så den ligger blødt, men stadigvæk med lidt modstand. Så hviler hunden komfortabelt.


Giv hunden privatliv i en model, den kan kravle ind i

Du kan også give din hund lidt privatliv ved at give den et kombineret hundehus og hundeseng. De kan ikke stå ude i al slags vejr, men er møntet på at stå under dække. På en afstand ligner de lidt en sovepose, der er slået op som et telt. Her får din hund en blød hule at kravle ind i. Hvis du er til det, så er der faktisk også tipier, du kan få til din hund, hvor din hund virkelig kan nyde sit eget selskab.


Vil du have hundeseng med på farten?

Hvis du vil have en hundeseng, der er nem at have med på farten, kan du vælge en sammenfoldelig hundeseng, hvor et blødt polyestertæppe er spredt over stålrør. Med andre ord noget, du kender fra billige gæstesenge. Så mulighederne er mange, når det kommer til hundesenge. Spørgsmålet er så, hvad for noget tilbehør du skal vælge til din hundeseng. For du har faktisk flere muligheder her.


Gør hundesengen mere komfortabel med hundefilt og køletæppe

Fx kan du gøre hundesengen lige en tand blødere ved at sprede hundefilt af polyester over den. At gøre det har selvfølgelig også den fordel, at du beskytter din hundeseng en lille smule. Ønsker du noget mere fint, kunne du overveje at få et køletæppe, hunden kan ligge på. Køletæpper indeholder en gel med temperaturregulerende effekt. Med sådan et kan hunden køle ned efter hundetræning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.