Annoncørbetalt indhold

Garageporte: 3 ting, som du skal vide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Køretøjer har ikke godt af at stå ude i vind og vejr. Det kan fx føre til rust og gøre det svært at starte køretøjet om vinteren. Derudover er der risiko for, at køretøjer bliver stjålet eller udsat for hærværk, når de står parkeret på en udendørs parkeringsplads. Derfor parkerer mange danskere deres bil i en garage. Porte til garager er dét, som garanterer, at uvedkommende ikke kan komme ind til køretøjerne.

Der findes mange slags garageporte, og de tjener forskellige formål. Nogle er velegnede til industriel brug, mens andre er velegnede til privat brug.

Læs videre her, hvis du gerne vil blive lidt klogere på garageporte.

1. Der findes forskellige porte og forskellige design

Skal du have en ny Garageport, er der mange at vælge mellem. Vippeport, rulleport og ledhejseport. Disse er gode, hvis du er privatperson og gerne vil beskytte din almindelige bil. Industriporte er det oplagte valg, hvis I er en virksomhed, som fx gerne vil sikre jeres store lastbiler eller landbrugsmaskiner. Smedejernsporte er for både privatpersoner og virksomheder, der ønsker at beskytte hele deres indkørsel og private grund mod uvedkommende – og ikke kun deres køretøjer.

Producenterne laver typisk portene i stål, og mange portmontører skræddersyer portene, så de passer til dine ønsker i forhold til udtryk og farve. Mange montører leverer nemlig porte i alle RAL-farver, så din port kan matche din bolig. Derudover kan du også få en garageport med dør og vinduer, hvis du gerne vil have, at der skal komme dagslys ind i garagen.

Du kan altså selv bestemme, hvordan din port skal se ud. Om den fx skal skille sig ud eller passe perfekt til dit hus.

2. Garageporte laves på mål

Portmontører tilbyder typisk at komme ud til kunderne med fx portprøver, så kunderne kan se, hvilken porttype der passer bedst til deres bolig og behov, men også så de nemmere kan beslutte, hvilke farver og hvilket design deres nye port skal have.

Portmontøren sørger for at måle din garage og hjælpe dig med valg af materiale, farve og design, så du får en garageport, som passer til dine behov og køretøjer samt ser flot ud. På den måde er porte altså skræddersyede, og du kan derfor forvente at få en port, som du er tilfreds med.

Det samme gør sig gældende, hvis I er en virksomhed. Her bestemmer I også, om der fx skal være vinduer og døre i jeres industriporte. Derudover bliver jeres garager også målt op, så I får en port, der passer perfekt, og som jeres køretøjer kan komme igennem.

3. Priserne på garageporte varierer

Porte er som nævnt ofte skræddersyede. Derfor er det forskelligt, hvad man skal give for dem. Ifølge Bolius koster de billigste porte omkring 3.000 kr., og de dyreste kan koste op til 15.000 kr. Prisen afhænger nemlig af størrelse, porttype, materiale, design og portens elektroniske evner og teknologier.

Vil du gerne have en bedre idé om, hvad din nye port til garage kommer til at koste, kan du med fordel kontakte en portmontør og bestille et gratis besøg, hvor du bl.a. kan høre om, hvad de har af tilbud på garageporte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.