Annoncørbetalt indhold

Forny dit hjem med bar og barstol

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Horsens er en skøn by med masser af vidunderlige hjem. Ligegyldigt om du bor i hus eller lejlighed i området, har du garanteret også gode muligheder for at skabe et hjem, som du virkelig er glad for. Der er mange måder at gøre det på, men hvis du gerne vil have noget nyt og anderledes, kan du for eksempel overveje at tilføje en bar og barstol til din bolig. Det behøver nemlig ikke have en kæmpe villa, for barer og barstole kan også sagtens fungere i mindre boliger. Så længe du er klar på at være lidt kreativ, skal du nok finde en løsning, der passer godt til lige netop dit hjem. Det kan du få mere at vide om i denne guide, hvor du præsenteres for en række forskellige muligheder.


Barstole

Det er en rigtig god idé at gå i gang med at lede efter en god barstol som noget af det første. De stole, du vælger, har nemlig rigtig stor betydning for det samlede resultat. For det første er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring formen. Det er nemlig ikke alle barstole, der har samme form som taburetter. Du kan købe barstole med ryglæn, du kan købe dem med armlæn, og du kan finde dem i et hav af forskellige materialer. Derfor kan det godt være en fordel at tænke lidt ekstra over, hvordan de kan spille sammen med resten af boligens indretning og farvepalet.


Baren

Når du har fået fat i nogle gode barstole, kan du begynde at tænke nærmere over selve baren. Hvis du har et stort rum til rådighed i din bolig, kan du sagtens overveje at investere i en lang bardisk, men i mindre lejligheder er det typisk bedre at få fat i en kortere model. Måske kan du endda lave en selv, så den virkelig kommer til at passe til resten af din bolig. Det afgørende er bare, at der er plads til alle de ingredienser, som du skal bruge til at lave drinks, så du nemt og hurtigt kan få dem mikset.


Lær at lave drinks

Det er selvfølgelig allersjovest at have en bar, hvis man også kan finde ud af at lave nogle drinks. Du behøver selvfølgelig ikke bijobbe som bartender for at kunne mikse en lækre drinks, for mindre kan bestemt også gøre det. I dag findes der nemlig masser af guides på internettet, som kan hjælpe dig med at fremtrylle de mest velsmagende forfriskninger og cocktails, så du behøver bestemt ikke tage til takke med et glas lunkent øl. Køb i stedet noget god gin og en shaker. Det er bare med at kaste dig ud i det, så du og din familie kan få masser af glæde af din bar i fremtiden.


Masser af gæster

Det er skønt at få gæster, og hvis dine venner og bekendte finder ud af, at du har en bar derhjemme, vil de sandsynligvis være endnu mere ivrige efter at komme på besøg. Du skal altså ikke blive forbavset, hvis alle dem, du kender fra Horsens, banker på din dør. Tingene skal selvfølgelig heller ikke gå over gevind, men der sker bestemt ikke noget ved at invitere til en hyggelig sammenkomst en gang imellem. Og hvis du en dag bliver træt af at få masser af gæster, så kan barstole heldigvis også bruges som meget andet end tilbehør til baren.Barstole i køkkenet?

Barstole er et meget alsidigt møbel, som sagtens kan fungere uden en tilhørende bar. Mange er nemlig rigtig glade for at have barstole stående i køkkenet, især når de kan kombineres med en køkkenø. På den måde kan køkkenet blive et socialt samlingssted, hvor der både er plads til madlavning og afslapning. I kan endda spise aftensmad derude, hvad der især kan være rart i den travle hverdag. Samtidig kan det også være rigtig hyggeligt at have noget selskab, mens man laver mad. Det bliver garanteret meget sjovere at koge pasta, hvis du kan tale med din familie imens.


Barstole på værelset?

Hvis du drømmer om at indrette dit soveværelse på en ny måde, så kan det også være en rigtig god idé at gøre et forsøg med barstole. Alt efter hvilken model, du vælger, kan barstole nemlig give dit soveværelse et tvist af noget spænding og noget moderne. De kan kombineres med et højt bord, hvor du for eksempel kan have din computer stående. Hjemmeboende teenagere vil garanteret også blive glade for at have en sej barstol stående på værelset, så det kan du bestemt også overveje. Det er en fremragende gave, hvis du er usikker på, hvad du skal forære dem til konfirmationen. Barstole kan nemlig være en god opgradering til stort set alle værelser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.