Annoncørbetalt indhold

Fordele ved Magento

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du ambitiøs om at skalere din virksomhed, og ønsker du en webshopløsning, som passer til lige netop dig? Så kan det være, at du skal overveje Magento som webshop. Det er nemlig en online handelsplatform, som gør det muligt at skabe en sikker webshop med gode muligheder for skalering – både nationalt og international.


Hos Salecto er vi eksperter i alt, der hedder Magento. Vi opbygger, udvikler og vedligeholder en bred vifte af Magento-webshops for forskellige virksomheder. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Magento til din næste webshopløsning, eller har du brug for at komme lidt nærmere ind på, hvad det egentlig er? Læs blot videre. Vi dykker nemlig endnu mere ned i Magento og de mange fordele.

Derfor skal du vælge Magento

I en digital verden, hvor sikkerhed er alfa og omega, er det vigtigt at vælge den rette webshopløsning. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad de foretrækker og sætter krav til, når det angår deres webshop.


Magento har en lang række fordele såsom:

  • Skalerbart system
  • Trygt og sikkert
  • Nem administrering af bl.a. lager og produkter
  • SEO-venlig


… og mange flere! Med andre ord er Magento en webshopløsning til dig, der har ambitioner om din virksomhed, vægter sikkerhed højt og foretrækker, at alt er samlet et sted. Dét er nemlig, hvad Magento kan.

Et førende webshopsystem

Magento har fokus på vækst, hvorfor det bliver brugt af mange anerkendte virksomheder verden over. Nærmere bestemt er der over 200.000 aktive installationer, hvor mere end en million udviklere driver webshops og online butikker.


Med fleksibilitet og nem administrering er det forståeligt, at mange virksomheder foretrækker netop Magento. Udnyt din virksomheds potentiale med en webshop, der kan skalere så snart, der er potentiale til det.

Få et gratis webshop demo hos Salecto

Hos Salecto har vi specialiseret os i Magento. Ønsker du, at vi skal bygge din webshop, får du et bedre SEO-fundament, professionel sparring og rådgivning alle hverdage. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, når du har brug for det.


Har du lyst til at se, hvordan en Magento-webshop kunne se ud for dig? Så kan du booke en gratis webshop demo hos os. På den måde kan du komme endnu tættere på, hvordan din drømmewebshop ser ud.


Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for at få uddybet Magento endnu mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.