Annoncørbetalt indhold

Find den VPN-udbyder, der passer til dine behov

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det enogtyvende århundrede cementerede på mange måder den digitale tidsalder. Med den fortsat progressive udvikling, så digitaliseres fortsat flere fysiske elementer, der hidtil har optrådt i menneskets hverdag. DVD-afspilleren er blevet erstattet af streamingtjenester, det danske sundhedssystem opererer på den digitale selvbetjeningsløsning NemID. Det samme gør det danske skattesystem, og talrige andre offentlige instanser. Denne digitalisering betyder også, at flere af vores personlige data florerer på internettet. Derfor kan man med rette lede efter en VPN-forbindelse, da denne kan optimere individets datasikkerhed.

Anonymitet og online sikkerhed 

For at finde den VPN-udbyder, der opfylder de krav, man som individ skulle have til en potentiel VPN-forbindelse, så kan man med fordel foretage en VPN test. Dette skal forstås som test i ordets praktiske forstand. Altså teste de forskellige udbydere, og se, hvad de tilbyder hver især. Fælles for alle VPN-forbindelser, så kan du ved at anvende en sådan, skjule din IP-adresse. Det betyder, at ingen vil kunne se de data, du sender eller modtager, når du anvender din internetforbindelse.


Foruden at kunne skjule sin IP-adresse, så er ens data krypterede ved anvendelse af en VPN-forbindelse. Dette resultere i, at hackere hverken kan se eller bruge de data, man sender og modtager. Årsagen til, at det hidtil har været muligt for hackere at tilgå det enkelte menneskes data er, at wifi-netværk som udgangspunkt er nemme at spore. Denne sporingsrisiko eliminerer en VPN-forbindelse, hvorved man sikrer sig en bedre online sikkerhed. Hvis dette er en prioritet, så kan man med fordel vælge en udbyder, der tilbyder en stærk kryptering.

Tilgå utilgængeligt indhold

Et andet aspekt, når man berører emnet VPN, er muligheden for at tilgå indhold, der er låst af landegrænser. Et typisk anvendt eksempel, er streamingtjenesten Netflix. Sammenligner man den danske version af Netflix med den amerikanske, så vil den gennemsnitlige Netflix-forbruger hurtigt opfange, at indholdet på den amerikanske er opdateret med flere nye film og serier. Gennem en VPN-forbindelse, kan man tilgå den amerikanske version af Netflix, hvilket udover sikkerhedsaspektet, også er en hyppig årsag til dens popularitet. Er man derfor interesseret i at kunne se den amerikanske version af Netflix, eller tegne et abonnement hos Sky Sports, så kan dette ligeledes være et udvælgelseskriterium.

Omgå overvågning af din internettrafik 

Det er alment kendt, at der foregår masseovervågning af individets færden på internettet. Et særligt udbredt fænomen til at opsamle dine personlige data, er når reklamebureauer indsamler de såkaldte cookies. Dette term dækker over måden, hvorved det muliggøres for virksomheder at spore, personalisere og gemme information om den pågældende brugers brugte tid på den anvendte hjemmeside. Gennem disse cookies muliggøres det at tegne en profil af individet, hvilket åbner op for, at man kan blive udsat for målrettet marketing. Ved at benytte sig af en VPN-tjeneste, så kan man gardere sig mod disse reklamebureauer, fordi man derigennem kan beskytte sine personlige data og oplysninger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.