Annoncørbetalt indhold

Find den perfekte valentinsgave til din partner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det nye år er over os og med det kommer også en ny omgang mærkedage og højtider der skal fejres. Hvis du er typen der elsker at fejre både de traditionelle mærkedage som fastelavn, påske og grundlovsdag, og de mere Amerikanske traditioner som Valentinsdag og Halloween, forbereder du dig sikkert i god til. Det kan også være, at din partner er stor tilhænger af dem, hvilket betyder at du nu skal ud og købe en gave, eller at du egentlig ikke går så meget op i noget af det. Uanset hvad kan det være svært at finde den helt rigtige gave, så denne artikel giver dig inspiration til hvad du kan give din partner eller en anden helt specielt person i dit liv.


Ure og smykker 

En klassisk gave at give til partneren eller en anden man holder af er et ur eller et smykke. Det er på samme tid en flot, personlig og brugbar gave, og med den kan du vise, at du virkelig holder af vedkommende og har tænkt over lige præcis hvilket ur eller hvilken ring, halskæde eller andet smukke de ville synes bedst om. Det er derfor noget meget personligt ved denne slags gave, og det er også det der gør den helt perfekt som en valentinsgave. Goldentime har et stort udvalg af smykker, ure og andre accessories i mange stile og typer, og du kan uden tvivl finde den perfekte gave dér. Goldentime er også med på moden og har lækre varer fra kendte mærker i både ind- og udlandet som Georg Jensen, Julie Sandlau, Daniel Wellington, Gucci og Seike.


Grej eller tilbehør

Grej og andet tilbehør til arbejde og fritid kommer i et væld af farver, former og priser, og det er derfor også en rigtig god gaveidé. Det er, som uret og smykkerne på sin vis også en personlig gave, der viser at du gerne vil støtte din partner i enten deres job eller fritidsaktivitet og går op i, at de får den bedst mulige oplevelse når de laver det de holder af. Du kan for eksempel give din partner et par nye vandresko, noget lækkert træningstøj, garn til deres næste sweater eller redskaber til deres skrive eller male hobby. Også her har Goldentime et stort udvalg af skriveartikler og andre lækre redskaber din business manden eller kvinden i dit liv, eller den kreative type der elsker at skrive og tegne.


En oplevelse 

Et sidste bud på en mindeværdig valentinsgave er en oplevelse. Det kan både være en speciel Valentins oplevelse med en lækker middag eller et romantisk ophold på et hotel eller en spa, men også en mere utraditionel oplevelse, der ikke nødvendigvis har noget med den romantiske dag at gøre. Hvis din partner for eksempel er en stor outdoor-elsker kan du give dem en kajaktur, en sjov overnatning i en shelter eller en paragliding tur for to. En oplevelsesgave gør også, at i kan skabe nye minder sammen og har en dejlig oplevelse at se tilbage på. Hvem ved, det kan også blive starten på en ny tradition eller en aktivitet i kan gøre sammen, hvis i for eksempel bliver helt bidt af kajakken eller det, at sove under stjernerne. Det er, som de bedste gaver, en gave der bliver ved med at give og som kan bringe modtageren glæde i lang tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.