Annoncørbetalt indhold

Find den helt rigtige a-kasse og bliv mere klar som ledig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdEn a-kasse er noget af det, som man altid får at vide, man skal være medlem af. Det kan dog være svært at navigere rundt i, hvilken a-kasse der passer bedst til ens egne behov. Som studerende, står man ofte til at ryge ud i en ledighedsperiode, når man er færdiguddannet. Inden dette sker, så er det ret vigtigt at være medlem af en a-kasse forinden. Er du inden for humaniora, naturvidenskab, psykologi, pædagogik, samfundsvidenskab, sundhed og kommunikation, så er https://ma-kasse.dk/ sandsynligvis den rette a-kasse for dig. Denne a-kasse har plads til rigtig mange faggrupper og tilbyder mange forskellige fordele.


Som medlem af en a-kasse har du ret til dagpenge i forbindelse med en eventuel ledighedsperiode. Det er derfor rigtig fornuftigt at være medlem af en a-kasse, så du har et økonomisk sikkerhedsnet, skulle du være så uheldig at blive ledig. For at være berettiget til dagpenge, skal du først og fremmest have været medlem af en a-kasse i mindst et år. Dels for at undgå en karensperiode som uddannet, og for at kunne få ret til dagpenge som ikke-uddannet. Herefter skal du melde dig ledig på Jobnet fra første ledighedsdag, og igennem din jobsøgning stå til rådighed for jobmarkedet. Ligesom du skal ajourføre din joblog på jobnet med de jobs, som du søger. På denne måde har du ret til dagpenge, når du ikke selv har nogen indkomst.


Du kan ikke vælge frit blandt alle a-kasser. Nogle a-kasser tager kun medlemmer ind fra bestemte faggrupper og felter. Andre tager kun medlemmer med særlige jobtitler, som for eksempel selvstændige eller ledere. Undersøg derfor grundigt, hvilke a-kasser du kan blive medlem af. A-kasser, som tager mange medlemmer ind, kan ofte også tilbyde en billigere medlemspris. Det er blandt andet tilfældet med MA. Medlemsprisen for en a-kasse kan nemlig også være en rigtig relevant faktor, for valget af en a-kasse.


Hos de fleste a-kasser kan du også få mange andre typer fordele. De fleste a-kasser har et tæt samarbejde med én eller flere fagforeninger, som man også kan blive optaget som medlem af. Mange a-kasser tilbyder også kurser, rådgivning, workshops og lignende til sine medlemmer, så de f.eks kan opnå mange forskellige fordele og viden om en bestemt del af jobmarkedet. Nogle a-kasser giver også rabatter og tilbud til forskelligt, for eksempel en tur i biografen, familieforlystelser, leje af feriehus og meget andet.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.