Annoncørbetalt indhold

Find den billigste forsikring på forsikringsskift.dk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en tid hvor alting stiger i pris, kan vi hurtigt komme til at sidde og kigge alle udgifterne i sømmene for at se om vi nu også har de bedste og billigste løsninger, som vi ellers gik rundt og troede. Her vil dine forsikringspræmier ret sikkert også dukke op under luppen, men hvordan finder du egentlig den bedste og billigste forsikring?


Spar let pengene

Der er ikke noget at sige til at vi danskere er blevet mere bevidste omkring hvad vores penge egentlig går til og hvor vi førhen måske var mere villige til at acceptere at mælken ikke gik ind til tilbudsprisen på bonen hvis bonen overhovedet blev tjekket, så er vi nu der hvor vi hellere en gerne vil klage over 5 kroner og desuden også vil indløse pantbonen til egen fordel.

I takt med at tingene er blevet dyrere er det derfor også blevet det mere vigtigt for os at finde de bedste ting til de bedste priser, men hvordan er det egentlig lige at man støver f.eks. en billig forsikring frem uden at gå på kompromis med nogen dækning eller selvrisiko?


Ingen uoverskuelig opgave

Det kan muligvis være at du tænker at du ikke helt magter at kigge lige netop på forsikringerne, fordi du i forvejen føler dig generet af de mange telefonsælgere der forsøger at sælge dig billigere forsikringer uden at du selv har bedt om det og det kan desuden virke som en helt uoverskuelig opgave at skulle finde den bedste forsikringsløsning til prisen, men det behøver slet ikke at være noget der skal blive uoverskueligt for nogen.

Der er altid nogle der forsøger at udvikle og udarbejde produkter og ydelser der er til for at gøre det hele lidt lettere for dig og lige med forsikringer er det ingen undtagelse. På hjemmesiden forsikringsskift.dk får du serveret et godt eksempel på en lettere løsning til dig der skal til at jagte den bedste forsikring til dine behov.


Tryk send og vent

Grunden til at forsikringsskift.dk virker så godt til stort set os alle er, at der her er tale om en platform hvor du kan nøjes med at dele de behov du har brug for at få dækket ind én gang for alle. Du skal altså ikke sidde og remse op for 5 forskellige forsikringsselskaber, hvad du har for en livsstil, hvilket indbo du har eller hvad din status ellers er i hjemmet. Her skal du kun fortælle det hele en enkelt gang og trykke din forespørgsel afsted.

Når du har klikket de forskellige områder af, hvor det kan tænkes du gerne vil have noget forsikret, som f.eks. indbo og bil hvis ud har en bil, så vil alle dine oplysninger blive sendt afsted til flere forskellige forsikringsselskaber, der herefter selv vil kontakte dig med hvad de kan tilbyde dig hver især. Du skal altså ikke foretage dig noget yderligere andet end at beslutte dig for om det er noget for dig eller ej.

Der er ingenting uden en lille hage og det er vigtigt at huske på her også, for hvis noget lyder for godt til at være sandt kan det sagtens også være tilfældet i sådanne situationer. Det der oftest kan snyde, er f.eks. hvor meget du skal betale i selvrisiko hvis uheldet er ude.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.