Annoncørbetalt indhold

Fem tips til at blive klar til sommeren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Sommeren står for døren. Det er tid til koldskål med kammerjunker, friske, danske jordbær med fløde og lækker grillmad. Der er intet som den danske sommer. Tænk bare på alle de lange, lyse aftener i haven eller på terrassen, der venter forude. Men du skal naturligvis være tip top klar til sommeren. Derfor har vi her samlet fem gode tips, så du får en god og mindeværdig sommer.


Giv hjemmet en klat maling

Hvornår har du sidst givet dine vægge et klat maling? Det fleste af os giver ikke vores vægge og lofter en omgang maling så ofte, som vi måske burde. Et klat maling gør virkelig meget for dit hjem. Det får dit hjem til at fremstå frisk og dejligt, og det er rart at komme ind i. Hvis du har mod på det, kan du endda give en eller flere af dine vægge en farve med lidt spræl på. I mange hjem kan det se smukt ud at male eksempelvis én væg i en anden farve end de resterende vægge. Vær ikke bange for at lege og eksperimentere lidt.

Invester i en god grill

Sommer er lig med grill. Derfor skal du naturligvis også have en god grill, som du kan grille på dag efter dag hele sommeren lang. Der er efterhånden mange forskellige typer grill på markedet, og du skal selvfølgelig vælge den, der passer bedst til dine behov. Uanset om du vælger en kulgrill, en gasgrill eller en elektrisk grill, vil du sikkert få lavet en masse lækker grillmad.


Giv børnene glæden ved en trampolin

Hvis du har børn, vil de uden tvivl sætte stor pris på en trampolin i haven. Med en trampolin er børnene og deres venner underholdt i flere timer. De kan øve forskellige tricks eller blot hoppe rundt og lege. Trampoliner er i øvrigt også sjove for voksne, så hold dig endelig ikke fra at hoppe en tur sammen med dine børn.


Oplev glæden ved en robotplæneklipper

Sommer betyder også, at græsset skal klippes oftere. Det er for mange en lidt træls ting at skulle. Det tager lang tid, og det er en smule besværligt. Derfor kan det være, at dette er året, hvor du skal investere i en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper behøver du ikke længere at tænke over at trimme græsset. Det klarer din robotplæneklipper for dig.


Gode og behagelige havemøbler

Sidst, men ikke mindst, skal du selvfølgelig have nogle gode havemøbler at sidde i. Alt afhængigt af hvor meget plads du har, kan det være, at du både skal have nogle behagelige havestole og nogle lækre liggestole. Sørg også for at købe nogle dejligt bløde hynder og puder, så du sidder ekstra behageligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.