Annoncørbetalt indhold

Få lavet den nye terrasse klar til sommer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er rigtig mange af os, der ikke kan forestille os et hjem uden at have en terrasse. Her er der nemlig tale om de ekstra kvadratmeter, der kan findes ude i det fri, og dermed er det også den naturlige forlængelse, der sørger for masser af frisk luft. Og som vi alle ved, så er den friske luft med til at give masser af energi og motivation.

Og når vejret er til det, kan terrassen også være det rum, der bliver mest brugt – det har derfor også mange forskellige funktioner, den skal leve op til. Alt lige fra afslapning og spisning til leg.

Lever din terrasse ikke op til dine drømme?

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du synes, det er ved at være tid til, at du gør lidt ekstra ud ad fin terrasse, netop så den kommer til at stemme overenes med alle dine behov, ønsker og krav, når det kommer til den grønne oase i dit hjem.

Det kan være, at dine fliser er knækkede, eller at de ligger ujævnt, så den virker ustabil at bevæge sig på, måske er din terrasse for lille, hvorfor den ikke kan rumme hele familien, eller også ser den bare ikke ud, du drømmer om.

Skab et godt grundlag

Derfor er det bedste, du kan gøre at starte på ny. Det vil sige, at der skal graves ud, således der bliver plads. Herefter skal der ligges stabilgrus nedrest, så der skabes et stabilt grundlag. Det er nemlig vigtigt med en god bund, der ikke skrider ud, idet det så kan betyde, at der bliver behov for en ommer.

Herpå ligges der sand, således fliserne kommer til at ligge på et blødt underlag, der ikke vil skade dem.

Sørg for at holde ukrudt nede

Og sidst men ikke mindst bør du slutte af med stenmel mellem fliserne, således der skabes en god og hård fuge. Og den sørger også for ,at ukrudt holdes nede, idet det vil have svært ved at trænge gennem den hårde masse, som stenmel udgør lige så snart, at det kommer i berøring med vand.

Køb det online

Til at få din terrasse på plads har du således behov for flere forskellige ting. Og dem kan du finde på en online side som Havepris – og det endda til rigtig gode priser, så det ikke bliver en for dyr fornøjelse for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.