Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til at holde dig ung

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ingen kan undgå at blive ældre, og det haler ind på os alle sammen før eller siden. Der findes desværre ikke en kur mod aldring, men der findes heldigvis en række ting, du kan gøre for at holde dig og din krop ung. Det vrimler med udsagn om, hvordan du bedst muligt holder dig ung, og det kan være svært at navigere i, hvilke kure, cremer, operationer og kostvaner der egentlig virker. Derfor har vi i denne artikel samlet et par tips til, hvad du kan gøre for at holde dig ung.


Hold kroppen i gang

Det er måske ikke første gang, du hører det, men motion hjælper dig gevaldigt i kampen mod alderen. Flere studier viser blandt andet, at du kan forlænge dit liv med en del år ved at dyrke motion i de anbefalede 30 minutter om dagen. Samtidig holder du din krop spændstig, stærk og smidig, som kan være med til at formindske løs og slap hud. Nogle steder på kroppen er den løse hud dog sværere at træne væk end andre steder. Eksempelvis er løs hud omkring halsen et naturligt tegn på aldring, fordi huden bliver mindre elastisk med alderen. Hvis du synes, det er svært at få den løse hud her væk gennem motion og sund kost, kan en fedtsugning på halsen måske være den rette løsning for dig. Her bliver fedtdepoterne suget ud, og den overskydende hud fjernes. Du kan altid blot starte med at få en indledende konsultation og lære mere om, hvordan behandlingen foregår, så du føler dig tryg, sikker og velinformeret, inden du træffer en beslutning.


Hold huden ung

Hvis du ønsker at holde dig ung så længe som muligt, er det først og fremmest vigtigt at fokusere på din hud. Det er uundgåeligt at få rynker med alderen, men du kan gøre utrolig meget for at reducere dem og forebygge dem. Første skridt er at sørge for altid at holde din hud hydreret. Drik masser af vand, da det medvirker til at skylle toksiner ud af din krop, og det er samtidig også godt for din generelle sundhed. Hydrering er faktisk det vigtigste middel til at holde huden ung. Derudover kan du heller ikke komme udenom, at du er nødt til at bruge produkter, der er særligt egnet til foryngelse af huden. Du kan udsætte din huds aldringsproces, hvis du begynder at bruge en anti age creme gerne så tidligt som muligt i dit liv. I takt med at du bliver ældre, har din hud nemlig sværere ved at reparere sig selv, fordi huden bliver tyndere, tørrere og slappere. En anti age creme tilfører både fugt og elasticitet, som hjælper med at reducere de små og fine linjer i ansigtet. På den måde bliver din hud ved med at fremstå smuk og glat, selvom du er oppe i årene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.