Annoncørbetalt indhold

Et internet der ikke svigter dine onlinebehov

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag er internet i hjemmet er et allemandseje, men et stabilt internet lader stadig til at være en sjældenhed. Med hele verden der hver dag bevæger sig tættere på hinanden ved hjælp af internettet, vil man ikke sidde tilbage uden en forbindelse.

Mange arbejder hjemmefra og bruger hyppigt Teams, mail og internettet i løbet af arbejdsdagen til at holde kontakt med kollegaer og klare dagens opgaver.

Og også uden for arbejdslivet er en god internetforbindelse en uundværlig del af hverdagen, der giver plads til at streame, game og surfe på internettet. Her kan det være til stor irritation, hvis man gang på gang oplever, at internetforbindelsen svigter eller hastigheden falder, fordi flere er opkoblet internettet samtidig.


Slut med afbrydelser

Med fibernet behøver man hverken at bekymre sig om en afbrudt forbindelse eller sløve hastigheder. Det smarte ved at få monteret en fiberboks i hjemmet er, at den sørger for at distribuere internettet ligeligt i hele hjemmet og til alle dets brugere.

Det vil sige, at man ikke længere behøver at opleve afbrydelser. Samtidig behøver man heller ikke være nervøs for, om andre i hjemmet trækker store mængder af internettets ydeevne, da det ingen indflydelse vil have på den overordnede internetoplevelse.

Det skyldes, at fibernet-teknologien sørger for, at internetforbindelsen er af større kapacitet og driftssikkerhed. Det kan være, at en teenager i hjemmet ofte gamer, hvilket kan trække store mængder data. Det kan samtidig betyde afbrydelser i spillet, hvis andre vælger at streame film og serier samtidig.


Fremtidens internet er ankommet!

Med fibernet vil man aldrig igen opleve en skrøbelig forbindelse. Fibernettet er fremtidens internet, og bringer stabilitet samt tårnhøje download- og upload hastigheder. Så oplever man afbrydelser med sit konventionelle bredbåndsinternet er det måske på tide at overveje et skift til fibernet.

Det der gør teknologien mulig er, at fibernetforbindelsen leveres af lyslederkabler, der med langt højere hastighed, end de konventionelle kobberkabler, kan sende og modtage information.

For at sætte det i størrelsesperspektiv, så kan fibernettet transportere internetsignalet op til tusind gange hurtigere end almindeligt bredbånd. En så høj hastighed vil aldrig være realistisk for en privat husstand, men fibernettets maksimale ydeevne er med til at male billedet af, hvorfor det er fremtidens internetløsning.


Kan jeg få fibernet?

Dine muligheder for selv at få fibernet i hjemmet bliver hele tiden udvidet. Mange bredbåndsudbydere har over de seneste år fulgt med udviklingen, og udbyder i dag også fibernet. Det er ikke alle hjem der endnu kan få fibernet, men planen er at få udrullet internetydelsen i hele landet.

Hvis du er i tvivl, om du kan få fibernet i netop dit hjem, tilbyder fibernetudbydere oftest en funktion på deres hjemmeside, hvor du kan se om der er blevet lagt lyslederkabler i dit nabolag.

En af de mange udbydere af fibernet er Waoo. Det der sidestiller Waoo fra resten af landets udbydere er, at Waoo udelukkende tilbyder fibernet. De tror på og ved, at fibernet er fremtiden, hvorfor Waoo ikke bruger ressourcer på at tilbyde konventionelt bredbånd. Derfor er Waoo også blevet kåret som Danmarks bedste internet 10 år i træk.

Vælger du Waoo er du sikret et internet med hastighedsgaranti, der betyder, at du er garanteret at få det du betaler for. Hastighedsgarantien er inkluderet i alle Waoos internetpakker. Udvalget af internetpakker sikrer, at du uden tvivl kan vælge den upload- og downloadhastighed, som din husstand har brug for.

Det betyder, at du som eneboende ikke behøver at betale for internet til mere end dig selv. Er du derimod en del af en husstand med en større familie, vil Waoo også have et tilbud, der med garanti vil opfylde din families internetbehov.

Hvis du er færdig med sløve forbindelser og hyppige internetproblemer, så overvej fibernet som løsningen for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.