Annoncørbetalt indhold

Endelig er den her – Den nye Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold 4

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De kloge hoveder bag Samsung og deres højteknologiske vidunderbarn Samsung Galaxy Fold er endelig klar til at løfte sløret for, hvad vi helt præcist har kunnet glæde os til i flere måneder. Alt for længe har vi gået og sukket efter, om Samsung mon kan leve op til titlen om at skabe endnu en af de bedste foldbare telefoner på markedet. Men med dagens afsløringer er der vist ingen tvivl længere.

Vi har samlet de bedste features, som du har ventet på at få mere information omkring. Med vores hjælp kan du hurtigt sammenligne din tredje generation med den nye smarte Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 på alle parametre.

Der er skruet op for design og teknik i Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4

Det mest interessante ved dagens nyheder må for mange være, at den lækre Z Fold4 bevarer sin flotte æstetik, mens den også skruer en enkelt tak op for de tekniske kvaliteter. Du kan altså se frem til en 7,6 tommer Dynamic AMOLED-skærm, som har en fantastisk opdateringshastighed på hele 120 Hz. Desuden har den sekundære 6.2 tommer Dynamic AMOLED-skærm samme utrolige opdateringshastighed, og billedet forbliver skarpt fra start til slut.

Samsung har også gjort en ekstra indsats for netop at styrke det rene udtryk i den foldbare skærm, og folden er derfor noget nær usynlig i den nye Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4.

Endnu mere hukommelse og hastighed med Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4

Du kommer ikke til at vente i frustration med den nye Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4. Den smarte Fold4 kommer med en Qualcomm Snapdragon 8+ Gen. Processor, hvilket betyder, at der er rigeligt med plads til at have flere apps åbne på samme tid, uden at det holder de enkelte tilbage.

Dertil er der hele 12 GB Ram i Fold4 og 8 GB i Flip4 som sætter skub i teknikken, hvorfor den kan matche langt de fleste computere. Du får alligevel valget mellem 256 GB eller 512 GB lagerplads på den nye Samsung Galaxy generation.

Tag flere og bedre billeder med fjerde generation af Samsung Galaxy

Med al den lagerplads er det oplagt, at du kommer til at tage langt flere billeder med den nye Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4. Og med det ekstraordinære kamera i telefonen får du endda en 50 MP ultravidvinkelkamera, som gør dig i stand til at tage smukke billeder.

Forbedringen i Fold4-kameraet kommer sig også af de tre linser, som bagkameraet har; en 12 MP vidvinkel, et 50 MP hovedkamera og et 12 MP teleobjektiv, der tilsammen gør det muligt at tage smukke panoramabilleder. Foran finder du et 10 MP frontkamera, og der er et 4 MP kamera under skærmen.

Der er ingen tvivl om, at den nye generation af foldbare telefoner fra Samsung bliver bemærkelsesværdige. Ikke alene for deres stilrene og klare design, men også for deres teknologiske trin op af rangstigen, som gør det svært for andre brands at følge helt med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.