Annoncørbetalt indhold

En forårsguide til Horsens kulturtilbud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De har været lukket længe, men nu åbner de endelig: Horsens kulturinstitutioner. Med en negativ Covid-test, der er højest 72 timer gammel eller et gennemført vaccineforløb, kan du igen få adgang til kunst, historie og alt det andet, som bliver præsenteret i Horsens. Måske glæder du dig lige så meget som os, og derfor får du her en guide til, hvad du skal se på regnvejrs- og solskinsdage. Dermed er du helt klar til at genopdage Horsens kulturtilbud.


Horsens Statsfængsel og museum

Det gamle Horsens Statsfængsel er som bekendt lavet om til et fængselsmuseum, når det ikke danner rammer for den succesfulde krimimesse, koncerter og andre kulturelle arrangementer. Det er Europas største fængselsmuseum, hvor du kan blive klogere på livet i fængslet og historien bag. Museet henvender sig til alle. Børn, unge og gamle. Der er nemlig fokus på sanselige udstillinger, hvor du kan se, føle, røre og lugte historien, mens den præsenteres for dig. Det kan du ikke mindst, fordi det faktiske fængsel danner rammerne for oplevelsen.


Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum har fokus på moderne dansk kunst. Du kan se værker fra store kunstnere som Bjørn Nørgaard, Michael Kvium, Christian Lemmerz og Rose Eken. Museet ligger højt og naturskønt på toppen af parken Caroline Amalie Lund, der bestemt også er et besøg værd. Museet har desuden gjort meget ud af også at gøre det spændende at se på moderne kunst for de mindste, og når du er igennem samlingen, kan du slappe af i cafeen.


Glud Museum

Glud Museum er et frilandsmuseum, hvor du kan opleve 350 års bondehistorie. Det er, som om du er der, for museet gemmer blandt andet på Danmarks ældst daterede bondehus, så du rigtig kan få en ide om, hvordan livet var dengang. Det tilhørte Rasmus Thomesøns og kan dateres helt tilbage til 1662. Der er hele sommeren masser af aktiviteter som høst- og markedsdage og hver dag mulighed for at tage ungerne under armen og gå igennem historien med dem. Når I er trætte af at se det forskellige, kan I tage et spil kegler.


Lån til oplevelser

Har du brug for at forkæle dig selv lidt ekstra med spændende oplevelser, kan du gøre det med et SMS lån. Du kan ikke ansøge via SMS, men med en smartphone kan du ansøge overalt. Derhjemme og på farten. Hvis bare du har en internetforbindelse. Du kan låne til 0 procent i månedlig rente, du får pengene med straksoverførsel og har en fast løbetid på 12 måneder - men du kan betale det alt sammen af, når du vil og kan. Dermed er du rigtig godt klædt på til alle Horsens tilbud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.