Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om flere kvadratmeter?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du overfor pladsmangel i forbindelse med flytning? Eller drømmer du blot om flere kvadratmeter i din bolig? Den nye, store trend er at indrette en container, og gøre den en del af husets kvadratmeter. Få inspiration til hvordan du kan udnytte containeren til dine ønsker og behov.

Hjemmespa i baghaven

Drømmer du om et hjemmespa, men har et for lille badeværelse? Du kan købe en container, og indrette den som et hjemmespa. Her kan du træde ind i et rum af velvære, med levende stearinlys, vildmarksbad og æteriske olier. Der skal ikke meget til, for at indrette en container til dette formål. Her kan du have en fredelig spadag.

Eget fitnesscenter

Går du og drømmer om at have dit eget fitnesscenter? Realiser din drøm med et fitnesscenter i baghaven. Indret en container med forskellige træningsmaskiner, og byg herved et fitness selv. Der er ingen undskyldning for ikke at have trænet, når træningsmaskinerne står i baghaven. Kom derfor hurtigt i form med din egen træningscontainer.

En ny overdækket terrasse

Du kan indrette containeren som du vil. Du kan tage bunden af containeren, så der er en smal indgang til den. Du kan også tage den lange side af, så containeren fremstår mere åben. Hvis du tager den lange side af, kan du her indrette en overdækket terrasse. Den vil skabe læ og hygge, men også være åben ud til haven. Indret den med fine lyskæder, møbler og tæpper.

Hyggehjørne for børnene

Dine børn kan også få megen glæde af containeren. Indret den med dine børns legetøj, så de har et hyggeligt, moderne legehus i haven. Sørg også for stole og tæpper, som børnene kan sidde på. Containeren kan lukkes af for natten, så legetøjet og møblerne ikke bliver beskadiget af nattens dug. Dine børn vil elske at have et afsides legehjørne for dem selv.

Opbevaring af cykler

Mangler du opbevaringsplads, kan containeren også opfylde dette formål. Pak cykler, haveredskaber og andet væk i containeren. Du kan eventuelt plante buske op ad containerens side, så den passer fint ind i haven. Containeren kan herved bruges som et skur, og kan gemmes pænt væk bagerst i haven. Kun fantasien sætter grænser.

Mange muligheder

Der er mange muligheder i den nye supertrend. Brug den til at opfylde dine behov og drømme. Containere kan både lejes på kort basis, men bliver også solgt permanent.

Her kan du finde container til salg.

Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber den var brugbar for dig som læser og ser dig gerne snart retur igen her på siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.