Annoncørbetalt indhold

Det skal du være opmærksom på, når du shopper børnetøj

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad end du er nybagt forælder eller har født 2 børn, kender du sikkert til, hvor fristende det er at købe sig fattig i nuttet børnetøj. Vidste du, at der er en række ting, du skal være særligt opmærksom på, når du shopper tøj til børn såsom ftalater og sikkerhed? Hvis ikke, så kan du heldigvis blive meget klogere på netop dette lige her i denne artikel.


Praktisk tøj, der er let at tage af

En hverdag med børn kan være hektisk, og det skal ofte gå lidt hurtigt, når hele familien skal ud ad døren. Derfor er det en god idé at gå efter tøj, der er let at tage af og på. Det kan for eksempel være smarte lukninger, praktiske knapper og lignende. Det vil gøre det så meget nemmere for dig, når dine børn skal klædes på.


Har du børn, der går med ble, så kan det anbefales at gå efter børnetøj, der kan åbnes op forneden. Dermed slipper for at tage alt tøjet af, når det er tid til at skifte bleen.


Undgå kemikalier i tøjet

Har du nogensinde tænkt over, at der kan være kemikalier i det børnetøj, du køber? Ved at vælge børnetøj med et af følgende mærker; svanen, blomsten eller øko-tex, så kan du være sikker på, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier og farlige ftalater, hvad end du shopper bluser, bukser eller undertøj til dit barn. Desuden garanterer disse miljømærker også, at produktionen af produkterne belaster miljøet så lidt som muligt.


Vær’ opmærksom på tøjets sikkerhed

Kan du godt lide at shoppe børnetøj med alverdens tingeltangel på? Så husk på, at eksempelvis perler, knapper og spænder kan være til fare for dit barn. Hvis de ikke sidder ordentligt fast, kan de falde af, og du kan risikere at dit barn spiser dem.


Af samme grund er det også en god idé at styre udenom børnetøj med lange snore, der kan hænge fast eller vikle sig rundt om dit barn.


Vælg få ting af ordentlig kvalitet

Det kan være fristende at købe hele børnetøjsforretningen, men faktisk er det langt bedre at købe et par få ting af god kvalitet – også selvom det kan være en smule dyrere. Det skyldes, at tøj af god kvalitet har en langt bedre holdbarhed, hvilket på sigt vil spare dig for tid såvel som penge. Hvem ved, måske tøjet kan gå i arv til nummer to eller tre?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.