Annoncørbetalt indhold

Det er ikke ligegyldigt, hvad du har på i sengen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange tænker over, hvem de har med i sengen, men man bør også tænke på, hvad man har på. Her taler vi selvfølgelig om sengetøj. Wonder Living har fokus på at lave innovative løsninger inden for produktion af tekstil lavet af 100 % økologisk dyrket bambus.

Bambussens mange anvendelsesmuligheder:

·Bambussengetøj

·Bambuslagner

·Dyner

·Hovedpuder

·Rullemadrasser

·Håndklæder

·Tøj.

Bambustøj, er det en ting?

Ja, helt bestemt. Bambus er et allergivenligt og antistatisk materiale, som smyger sig nænsomt om din hud, ligesom den reneste silke ville gøre, og så henvender det sig til alle hudtyper, også den følsomme og sensitive hud. Eftersom at bambus er svedabsorberende og fugtafgivende på samme tid, er det et perfekt tekstilmateriale til blandt andet sengetøj, undertøj og nattøj – både til kvinder og til mænd.

Bambusplanten har den helt fantastiske og utrolige egenskab, at når den anvendes i tekstilproduktion som tøj og sengetøj, så er den varme- og kulderegulerende. Det har den betydning for dig, at du kan få lækre og luksuriøse produkter, som kan være med til at holde din kropstemperatur i balance, samtidigt med at materialet føles lækkert og silkeagtigt på din hud.

Bambustøj er et sundt valg for din krop

Vi er så heldige, at bambusplanten fra naturens side har svampe- og bakteriedræbende kvaliteter, hvilket bevares under hele fabrikationsprocessen af bl.a. bambussengetøj. Derudover er bambustøj og sengetøj også velegnet til personer, som kan have symptomer på blandt andet eksem og psoriasis og personer, som har en meget følsom hud.
Bambussen består af tusinder af fibre, som har mikroskopiske huller, hvilke sørger for ventilation gennem tøjet. Fugten fra huden har på den måde en mulighed for at trække sig væk, og din hud bliver i stand til at ånde frit.

5 facts om bambustekstiler du nok ikke vidste

·Silkeblødt

·Termoregulerende

·Anistatisk

·Allergivenligt

·Åndbart og svedtransporterende.

4 facts om produktionen af den økologiske bambus

·Økologisk dyrket bambus.

·Bambusplanten kan forny sig selv.

·Producerer 30 % mere ilt end almindelige træer, og optager også mere CO2 og drivhusgasser.

·Bliver dyrket uden kunstvanding.

Missionen med tekstiler af bambus er at gøre din søvn bedre og til en sand komfortoplevelse hver evig eneste nat. Derudover er et mål også at skabe et bedre klima for din krop ved brug af bambustøj. Der er ved de forskellige produkter ikke gået på kompromis med hverken designet, kvaliteten eller funktionaliteten. Det sikrer dig, at du trygt kan falde i søvn med god samvittighed, mens din krop er varmereguleret og omringet af ren luksus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.