Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du vælge en sodastream

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes mange fordele ved en sodastream, hvis du er en af dem som drikker meget sodavand i løbet af en dag, vil det være en rigtig god ide at investere i en sodavandsmaskine. En sodastream laver nemlig vand om til brus, så hvis du elsker at mærke den brusende fornemmelse på tungen, kan en sodastream hurtigt og effektivt lave dette for dig. I nedenstående vil der blive beskrevet hvordan du vælger den bedste sodastream.


Et stort sodavandsforbrug kan både være meget dyrt og dårligt for miljøet og ikke mindst usundt. Ved at bruge en sodastream kan du hurtigt reducere noget af den plastisk du normalt ville bruge ved at drikke en masse forskellige sodavand. En sodastream kommer nemlig med sin egen drikkedunk som kan genbruges igen og igen. Ved at reducere dit plastisk forbrug gør du noget godt for miljøet.


Du reducere samtidig mængden af sukker som du normalt ville indtage gennem sodavand. Du kan vælge at bruge din sodastream til at drikke danskvand, eller tilføje sirupper for at lave din egen sodavand med smag.


Med en sodastream kan du derfor hurtigt forbedre dit helbred, de fleste blandinger til at lave sodavand med, indeholder nemlig meget mindre sukker end en normal sodavand. Du kan også vælge mellem mange flere forskellige smagsmuligheder, da mange virksomheder i dag producere sirup til sodavandsmaskinen. Hvis du vælger en sukkerfri sirup, vil dette helt klart være den sundeste mulighed.


Hvordan virker det? 

En sodastream virker ved at tilføje en CO2-cylinder til maskinen. Med maskinen hører en flaske som er designet specielt til at modstå det høje tryk som sker når man tilsætter kulsyren. Når din kulsyre beholder er tom kan du hurtigt købe en ny ved din nærmeste forhandler.Find den helt rigtige sodastream til dig 

Hvis du er på udkig efter en god sodastream, som er effektiv og holder i lang tid, bør du tage et kig på modellerne Sprit One Touch eller Genesis. Disse modeller er nogle som har klaret sig bedst i test, da de både er gode og praktiske.


Spirit One Touch er en elektrisk danskvandsmaskine med et skalk, moderne og prisvindende design. Denne maskine laver lækkert og frisk vand med et enkelt klik, og er derfor utrolig nem at bruge. Den indeholder desuden en kulsyrecylinder som giver op til 60L danskvand.


Genesis forvandler dit postevand til boblende danskvand på få sekunder. Det er meget nemt at lave, det eneste du skal gøre er at indsætte kulsyrecylinderen, tilsætte kulsyre til dit vand og nyde din friske danskvand


Det er vigtigt at huske på at du ikke må bruge andre væsker end vand i din maskine, dette kan nemlig skade maskinen og give et kæmpe griseri.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.