Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du bruge sugaring voks til hårfjerning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sugaring er en teknik til hårfjerning der er blevet mere og mere populært, igennem de seneste 5-10 år.

En af grundende til dette, skal ses i lyset af at det fjerne hår lige så effektivt som almindelig voks, men med et bedre resultat, når det kommer til bl.a. hudirritation og andre gener ved traditionel hårfjerning med voks. Dette gør at sugaring voks er at foretrække, hvis man har tendens til irriteret hud og ønsker en metode der er mere skånsom for huden. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du finder sugaring voks og hvordan du kommer i gang med skånsom hårfjerning, uden irriteret hud og udslæt.

Hvorfor vælge sugaring fremfor almindelig voks

Som allerede nævnt, så har sugaring voks en stor fordel i forhold til almindelig voks, i og med det er lavet med henblik på at skåne huden og samtidig belaste miljøet mindst muligt. Mange andre brands der producerer voks til hårfjerning, har ikke dette fokus på sundhed og miljø, men masseproducerer i stedet voks på fabrikker, der er med udlader store mænger Co2 og dermed er med til at gøre skade på vores miljø og vores planet.

Sådan finder du sugaring voks

Når det kommer til sugaring voks så er Hevi Sugaring et af de førende brands indenfor dette område. Før i tiden kunne denne form for voks kun opleves på klinikker og det var ikke noget man kunne købe med hjem, ej heller i de forskellige butikker, til stor irritation for Vivi Truelsen som er mennesket bag Hevi Sugaring.

Det gjorde at hun satte sig for at lave voksen selv, med stor succes. I dag driver hun Hevi Sugaring fra den lille by Hornsyld, ikke så langt fra Horsens. Du kan bestille Hevi Sugaring voks direkte fra deres hjemmeside.

Flere grunde til at bruge Hevi Sugaring voks

Ud over at være skånsom for huden og have evnen til at levere lige så gode og i nogle tilfælde, bedre resultater end traditionelle former for voks til hårfjerning, så har sugaring voks fra Hevi Sugaring flere forskellige certifikater og mærker, som kun gives til produkter der overholder strenge standarder i forhold til allergivenlighed, økologi og belastning i forhold til miljøet. Dette gør at sugaring voks fra Hevi Sugaring ikke blot er en god voks, men også et brand som gør sit for at gøre verden til et grønnere og bedre sted, hvilket jo er i meget stor fokus i dagens Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.