Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du besøge Nordirland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nordirland har masser at byde på, så hvis du overvejer et besøg, så læs med her! Nordirland byder på smukke landskaber, en spændende historie og masser af sjove aktiviteter. Her får du masser af inspiration til spændene rejser til Nordirland.

Action og afslapning i Nordirland

Naturligvis er et af hovedpunkterne på enhver rejse til Nordirland de mange steder, hvor Game of Thrones-serien er blevet optaget. Hvad enten du er fan af serien eller ej, vil disse steder helt sikkert falde i din smag, for her får du et syn ud over det sædvanlige. Ballycastle Beach er et af de mest populære steder, hvor mange af strandscenerne i serien er filmet.

Hvis du er mere interesseret i en afslappet ferie, så er de mange strande rundt om i Nordirland også et besøg værd. Et af de bedste bud er Carrickfergus Strand. Med sin fantastiske udsigt over Belfast Lough er dette et af de bedste steder at tage på en løbetur eller slappe af med en god bog.

Hvis du er til historiske steder med interessant arkitektur, så er der god grund til at lægge vejen forbi Hillsborough Castle, som ligger bare 20 minutter fra Belfast. I den 300 år gamle bygning har historiske personer som Benjamin Franklin og Dalai Lama lagt vejen forbi. Der mulighed for at få en rundvisning i de mange smukke rum på slottet, ligesom du også kan nyde den flotte have, der omgiver det.

Hvis du er glad for at vandre, så er der også god grund til at bruge din næste ferie i Nordirland. Du kan for eksempel tage forbi Glenariff Forest Park, hvor du kan nyde både fortryllende udsigter, brusende vandfald og grønne skove. Du kan med fordel sætte god tid af til din vandring, for du får højst sandsynligt brug for at foretage en del stop på vejen for at tage billeder.

Opdag de skjulte perler i Nordirland

Vil du undgå de steder med allerflest turister, så får du her to skjulte perler i Nordirland, som ikke alle kender til.

  • Carrick-a-Rede Rope Bridge er en bro, der forbinder øen Carrickarede med fastlandet. Broen er 165 meter lang og 18 meter høj, og fra den er der en fantastisk udsigt over havet og kysten.
  • Causeway Coast er en af verdens smukkeste kystlinjer, der byder på naturskønne landskaber, imponerende klipper og bugter samt historiske steder såsom Giant's Causeway.

Nordirland er blandt de mere oversete feriedestinationer i Europa, men der er ganske god grund til at lade ferien gå hertil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.