Annoncørbetalt indhold

Derfor er det vigtigt at have et online dataværktøj

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en digital verden hvor mulighederne er mange, og hvor der er mange kilder, hvorfra virksomheden får sin data, kan det som virksomhed være svært at finde hoved og hale i alle databaserne: Hvad er vores key performance indicators? Hvordan kan vi få lavet en smart og overskuelig rapport samt dashboard over vores data? Og kan det gøres på en nemmere måde?


Derfor kan det have sine mange fordele at investere i et Power BI datavisualiseringsværktøj. Et værktøj, som kan give dig og din virksomhed det fulde overblik over jeres data, og samtidig er et værktøj, som er nemt og let at bruge.


Hvorfor vælge et datavisualiseringsværktøj?

Det kan som sagt være utroligt vigtigt at investere i et datavisualiseringsværktøj for at skabe et overblik over virksomhedens samlede data og KPI’er. Data, som kan have stor indflydelse på virksomhedens fremtid, men som også kan give vigtige informationer omkring KPI’er, hvor virksomheden skal udvikle sig og skabe stærkere forretningsstrategier. På den anden side har det også sine mange andre fordele.


Først og fremmest vil et datavisualiseringsværktøj som Power BI også kunne give et overblik over hver enkelt medarbejders performance og den samlede proces. Det kan i sidste ende være en stor fordel for virksomheden, da det kan styrke virksomhedens position på markedet til gavn for den fremtidige vækst.


Derudover kan et datavisualiseringværktøj som Power BI også finde frem til data og tal, der ikke kun omhandler medarbejdere, porcesser og lignende. Dataværktøjet kan igennem enkelte visninger give et overblik over alle dine økonomiske datakilder og tal såsom et finansielt overblik. Dette kan have store fordele for virksomheden på den lange bane, som kan omdanne data om økonomi om til handlingsorienteret information.


Er dataværktøj brugervenlige?

Med ovenstående informationer kan det lyde indviklet, uforståeligt og lyde svært at komme i gang med et datavisualiseringsværktøj. Det kan være svært at forstå, hvordan noget, som skal gøre processen nemmere, kan lyde så meget sværere.


Derfor kan det være en fordel at vælge et datavisualiseringsværktøj, som har skabt en brugervenlig grænseoverflade, og som giver et overskueligt overblik over det vigtigste data. Det er for eksempel det, som er blevet gennemtænkt gennem dataværktøjet Power BI.


Og skulle det gå hen og alligevel være for svært at gennemskue og forstå et datavisualiseringsværktøj, er det værd at pointere, at der som ofte ligger guides og videoer ude på internettet, som kan være behjælpelig. Det er værd at give en chance, før et datavisualiseringsværktøjet som Power BI afinstalleres.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.