Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du have en smart rørskjuler til dit badeværelse

PR-foto credit

"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


En rørskjuler på badeværelset giver mere plads, gør rengøringen nemmere, og giver en højere sikkerhed for, at der ikke sker fremtidige lækager, som kan være ødelæggende, når du bor i etagebyggeri, og generelt er det også meget mere flot at kigge på. Denne artikel giver et indblik i fordelene ved valget af en specialdesignet rørskjuler, både i henhold til indretning, vedligeholdelse og rengøring. For eksempel får dit badeværelse et ekstra pift af en smart rørskjuler, da den kan designes i flere forskellige farver efter eget ønske, eller tilpasses badeværelsets udtryk.


Renovering af dit badeværelse 

Går du med overvejelserne om, at få installeret en smart rørskjuler på dit badeværelse? Så kan du for eksempel bestille denne fra firmaet Modulett, hvor der tilbydes både en delvis og en total renovering. Ved en delvis renovering udskiftes faldstammer, samt vandinstallationer. Hvorved dit badeværelse bliver genopbygget fra bunden, med udskiftning af alle enheder, ved en total renovering.


Indretningen 

En smart rørskjuler kan blive specialfremstillet til dit badeværelse, så der sikres den mest optimale pladsudnyttelse. Udover at rørskjuleren kan leveres i en farve efter eget valg, kan den også blive leveret med vådrumsplader, således at den kan blive flisemuret. Dette giver muligheden for, at rørskjuleren kan tilpasses badeværelsets specifikke udtryk. Ved valget af denne type rørskjuler, bliver der etableret et væghængt toilet på installationen, som giver dig nem adgang til aflæsning af målere og toilettets cisterne.


Utallige fordele i hverdagen 

Med en smart rørskjuler får du yderligere flere fordele i din hverdag. For det første vil rengøringen af dit badeværelse blive nemmere, da rørskjuler og faldstamme er placeret inde i et modul, således at rengøringen omkring toilettet bliver lettere for dig. For det andet giver en smart rørskjuler dig en sikkerhed mod større etagedækkende skader, da modulet gør, at vand fra en eventuel lækage, vil løbe ud på badeværelsesgulvet og ned i nærmeste afløb. For det tredje kan du få en rørskjuler leveret direkte fra fabrikken, som er klar til at blive monteret med det samme. Dette gør, at du sparer tid og hurtigere kan tage dit badeværelse i brug igen.


Et ekstra plus ved bestilling af en smart rørskjuler er, at materialerne er fremstillet af 100% genanvendeligt materiale. Således er miljøet og klimaet også indtænkt i en mulig renovering af dit badeværelse. Yderligere sættes der fokus på, at prisen skal være konkurrencedygtig, både på selve modulet indeholdende rørskjuleren, såvel på selve installationen og renoveringen af dit badeværelse.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.