Annoncørbetalt indhold

Der er penge at spare ved at få en varmepumpe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er i de sidste år kommet mere fokus på at få de forurenende olie- og gasfyr skiftet ud i mange danske hjem. Dette er ikke kun en gevinst for klimaet, men også for dig, da det giver anledning til at skifte dit gamle olie- eller gasfyr skiftet ud med en moderne og pengebesparende varmepumpe. Du kan læse mere om fordelene ved en energieffektiv luft til vand-varmepumpe i denne guide.

Hvorfor skal du have en varmepumpe?

En varmepumpe er en investering som er lidt større end de fleste. En varmepumpe er ikke billig, men det er til gengæld en fremragende investering, som sparer dig penge – mange penge – i lang tid fremover. Derudover behøver du ikke selv stå for hele betalingen selv. Du kan nemlig søge om økonomisk tilskud fra Energistyrelsen, hvis du investerer i en luft til vand-varmepumpe, som erstatter dit oliefyr. Disse tilskud varierer, men man kan godt regne med adskillige tusinder kroner. På den måde skal du ikke stå med hele den økonomiske byrde.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe genererer varme ved at tager energi fra omgivelserne og varme dit hus op med det. Varmepumper kan differentieres ud fra måden hvorpå de gør dette. De tre mest almindelige er luft til vand, jordvarme og luft til luft. Varmepumpen tager den varme og fører den videre til radiatorer eller andre varmekilder. Udover varme til radiatorer og gulvvarme, kan varmepumpen også levere varmt vand til dit hus.

Fordele ved en luft-til-vandvarmepumpe

En luft til vand-varmepumpe har flere fordele over andre varmepumper. Ligesom andre varmepumper, kan denne type pumpe levere både rumvarme og varmt vand. Den store fordel, som adskiller denne type fra andre er, at den billige end jordvarmepumpe. Den er ganske vist dyrere end en luft til luft-varmepumpe, men den er til gengæld mere effektiv og sparer flere penge for dig. Og da den næsten er lige så effektiv som jordvarme, men koster færre penge, er den bedste investering af de tre. Derudover fylder den ikke meget og kan let og diskret gemmes væk.

Andre gode spareråd

Hvis du gerne vil spare yderligere penge på varmen, er der flere ting som du kan afprøve. Én af dem er at huske at slukke for radiatorerne, når du er ude af huset i længere tid. Så husk at skrue ned for radiatorerne, når du tager på arbejde om morgen. Du kan også slukke for varmen i alle rum – undtagen soveværelset – når du sover om natten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.