Annoncørbetalt indhold

De lækreste elbiler fra Tesla og Volvo

Tesla Model S

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange er Tesla og elbiler en og samme ting, og det kan man godt forstå. Det amerikanske bilmærke har bragt elbiler ud til folket med deres banebrydende modeller, der alle er skabt og designet som elbil. Tesla har skabt sin forretning på at være et attraktivt elbilsmærke, der virkelig leverer fantastiske biler gang på gang. I starten var det bestemt ikke en bil, alle kunne købe, men som årene er gået, kommer der flere brugte Tesla til salg, hvor mange flere kan være med prismæssigt.

Tesla har aldrig produceret en bil med almindelig brændstofmotor, og det er nok det, der gør mærket mest unikt. Stiftet med en idé om at lave bæredygtige systemer til størst mulige miljøfordel, herunder emissionsfrie biler i form af elbiler, har de slået alle etablerede bilmærker, når det gælder udviklingen af elbiler. Med Tesla er der skabt en ny retning for bilproducenterne, og de har sat barren højt for, hvad andre skal levere.

Det er selvfølgelig en svær omstilling for mange bilproducenter at lægge bilerne med forbrændingsmotor på hylden og skifte over til rene elbiler. Udover konkurrencen fra for eksempel Tesla, så er der også et politisk pres på at forandre bilparken, så den bliver mere klimavenlig. Her har særligt ét mærke taget store skridt i den retning, nemlig Volvo. Det svenske mærke producerer ikke længere helt nye benzin- og dieselbiler. I dag har hele deres modelprogram elektrisk kørsel som enten plug-in hybrid eller elbil. Brugte Volvo vil stadig kunne fås med den klassiske motor, hvis du ønsker det. Det er et modigt valg, som Volvo har foretaget, særligt når man tænker på bilmærkets popularitet som en driftssikker firmabil med en velkørende dieselmotor. Men Volvo stoler på, at modelprogrammet med plug-in hybrider og elbiler dækker behovet, ligesom deres kvalitet stadigvæk er helt i top.

Uanset om det er Tesla eller Volvo, så er der tale om premium-mærker indenfor elbiler, og du kan forvente den nyeste teknologi, bedste udstyr og største kørekomfort. I fremtiden vil der komme flere og flere elbiler og med to så store mærker i front, er retningen sat for den etablerede branche.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.