Annoncørbetalt indhold

Danske iværksættere vil skabe Airbnb for booking af møder og større arrangementer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det skal være lettilgængeligt at afholde større arrangementer uden det store besvær. En opgave der kan være noget kompleks og tidskrævende, hvorfor mange afholder sig fra de muligheder der tilbydes. Danske iværksættere har således skabt en platform hvor du nemt kan booke lokaler til alt fra afholdelse af møder eller større arrangementer. Læs med.

 

I mange år, har der været stor efterspørgsel efter Airbnb hvilket er en online platform, der i høj grad har oplevet en enorm vækst, hvor der dagligt er nye brugere der tilslutter sig. Årsagen bunder i, at vi som forbrugere efterspørger flere lettilgængelige løsninger, der både imødekommer vores budget samt behov. Kriterier, som eventbutler.dk ligeledes har forsøgt at imødekomme, med deres innovative løsning. Book mødelokaler på få minutter, og afhold den perfekte formiddag, middag eller aften i skønne omgivelser.


Vælg mellem over 600 steder

Uanset hvor i landet man besidder, skal det være nemt at kunne søge sig frem til det perfekte mødelokale. Eventbutler.dk har således samlet mere en 600 samarbejdspartnere spredt rundt i landet, hvilket gør det muligt at finde noget til enhver. Prislejet spænder bredt, og de forskellige destinationer er vidt divergerende fra hinanden, hvorved du kan finde et lokale, der rammer lige inde for det ønskede formål.


Ved hvert enkelt destination står der beskrevet en kort informerende tekst, der her giver et indblik i hvad man kan forvente af denne booking. Yderligere fremgår det, hvor i landet det befinder sig, hvor mange gæster det kan rumme, og hvad det forventelige budget er. Dette gør det nemt som bruger, at navigere rundt, og differentiere de enkelte udbydere fra hinanden.


Få de 3 bedste tilbud

Ønsker du ikke at foretage din egen søgning, kan du også få hjælp udefra. Ved at besvare et par enkelte spørgsmål omkring forventninger og kriterier til det pågældende mødelokale, vil du heraf blive fremvist 3 af de angiveligt bedste tilbud. Dette sparer dig som kunde for uanede mængder tid, hvorved du hver gang ved afholdelse af et fremtidigt møde, kan arrangere og planlæge inde for et kortere tidsrum.

Gratis og uforpligtende

Hos eventbutler.dk er der ikke et fordyrende mellemled, der skaber forøgede omkostninger i forbindelse med bookingen. Det hele foregår online, hvorfor du heller ikke er afhængig af at køre frem og tilbage i forbindelse med afholdelse af møder eller yderligere koordinering. Derudover er det ganske gratis og uforpligtende at indgå en aftale med en af de 600 samarbejdspartnere, hvorfor du ikke bliver bundet af abonnementsløsning eller øvrigt krævende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.