Annoncørbetalt indhold

Cybersikkerhed er på danskernes læber - og det er et vigtigt begreb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


I dag er en samtale om cybersikkerhed et naturligt indslag på de fleste arbejdspladser. Mange danske virksomheder arbejder nemlig online, i hvert fald delvist, og nogle har stort set henlagt alt arbejdet til platforme på internettet. Derfor er cybersikkerhed helt uundværligt.


At være eller ikke at være sikker på nettet - det er spørgsmålet, som mange danskeres samtale tager udgangspunkt i. Svaret er cybersikkerhed, for med vores enorme brug af internettet er cybertruslen større end nogensinde. Derfor har det heller aldrig været vigtigere at blive klogere på cybersikkerhed.


Det gælder derhjemme såvel som på arbejdspladsen. Ledere investerer i kurser i cybersikkerhed til medarbejderne, så de kan blive indført i de vigtigste begreber og tage redskaberne med sig hjem. I 2023 er cybersikkerhed altså et uhyre vigtigt begreb.



Hvad betyder det overhovedet?

Der er mange begreber, du bør kende til, når det kommer til cybersikkerhed. Det kan være gavnligt at vide noget om alt fra malware til phishing og GDPR. Blot hvad angår begrebet “malware”, er der et hav af underbegreber, du også bør kende til, heriblandt ransomware, spyware, adware og trojanske heste.


Som du kan forstå, er der altså nok at lære, hvorfor kurser i cybersikkerhed er i høj kurs på landets arbejdspladser. Helt kort kan vi dog sige, at cybersikkerhed handler om at færdes sikkert på nettet. Det handler om at være bevidst om de forskellige trusler, der findes online, og at vide hvordan man let og elegant smyger sig udenom dem.



Derfor er cybersikkerhed et vigtigt begreb

Når cybersikkerhed er sådan et vigtigt begreb, som det nu engang er, er det fordi, at internettet fylder utrolig meget i vores hverdag. Vores online aktiviteter forløber stort set, fra vi vågner, til vi går i seng. Det er praktisk, fordi vi kan bruge nettet til det meste lige fra arbejde til underholdning.


Imidlertid er det også belejligt for hackere, som ønsker at få adgang til værdifulde oplysninger. De vil forsøge at finde smuthuller, hvor de kan snige sig ind og skaffe sig adgang til fortrolige informationer eller ligefrem din bankkonto. Det kan hurtigt give et chok, hvis du opdager, at der pludseligt mangler flere tusinde kroner fra din konto.


Det er naturligvis en meget ubehagelig oplevelse, og privat såvel som på arbejdspladsen kan det også vise sig at blive dyrt. Derfor er det rigtig vigtigt at kende til cybersikkerhed og de vigtigste begreber, så man kan gøre, hvad man kan, for at undgå at blive angrebet eller gå i en digital fælde. I dag findes der heldigvis mange udbydere af både sjove og nemme kurser i begrebet.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.