Annoncørbetalt indhold

Citroën leasing – (måske) den billigste måde at komme ud at køre i ny bil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er svært at få hverdagen til at hænge sammen uden en bil her i det nordjyske. Både ude i landområderne og inde i byerne. Men hvad gør du, hvis du har brug for en ny bil akut, og ikke har råd til at lægge en stor udbetaling – eller lyst til at gamble om brugtprisen på bilen, den dag du skal sælge den? Privatleasing er løsningen, hvis du spørger Citroën-forhandleren i Aalborg.

Selv om de fleste ser udbetalingen til en ny bil som den største udfordring, når de skal have finansieret deres nye bil på den traditionelle måde, er det faktisk et helt andet beløb, de skal bekymre sig om.

Nemlig brugtprisen.

Det har været svært at få enderne til at mødes

For selv om brugtmarkedet i øjeblikket er begunstiget af lange leveringstider på nye biler på grund af komponentmangel, ved vi alle sammen godt, at det vender igen på et tidspunkt. Derfor er den største udfordring ved at låne til din nye bil, hvorvidt brugtprisen på bilen til sin tid vil være høj nok til at dække restbeløbet på lånet – og gerne række til udbetalingen på den nye bil også.

Det har det knebet med i årene op til coronapandemien. For allerede inden coronapandemiens boom i bilsalget var der gang i den. Derfor var der en sand overflod af brugte biler. Det pressede priserne på dem helt i bund. Så den situation vi har nu, er nok kun en enlig svale.

Privatleasing – så slipper du for at tænke på brugtprisen

Vælger du at få din nye Citroën med privatleasing, behøver du ikke frygte for brugtmarkedets udvikling. For med en leasingaftale slipper du for at tænke på værditabet på bilen. Du returnerer den bare til forhandleren, når leasingperioden er slut. Og har du ikke kørt flere kilometer, end der er inkluderet i aftalen, kommer der ingen grimme efterregninger.

Faktisk kan du komme ud at køre i en ny Citroën til priser fra 1.695,- kroner om måneden med en udbetaling på under 5.000 kroner”, fortæller Peter Kjærsgaard fra Kjærsgaard Auto | Citroën Aalborg.

Men vi anbefaler altid kunderne at komme med et realistisk bud på deres kørselsforbrug. For leasingaftalen afhænger af, hvor mange kilometer du kører om året. Så kører du mere end forventet, bør du give os besked. Så kan vi ændre leasingaftalen, så du slipper for grimme efterregninger, fordi du har kørt længere end du forventede – men hvem gør ikke det i en ny Citroën”, slutter han med et glimt i øjet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.